Online Open Avond Opleidingskunde (post-HBO) – 21 januari 2021

Bedankt voor je enthousiasme! Helaas zit op dit moment de open avond vol en is het niet meer mogelijk in te schrijven.

___________________________________________________________________________________

Wil je medewerkers binnen organisaties helpen groeien? Ben je benieuwd wat er komt kijken bij het vormgeven van een leertraject? En al je vragenstellen aan onze kerndocent van de cursus Opleidingskunde (post-HBO)? Tijdens onze gratis online open avond op donderdag 21 januari 2021 kom je erachter wat de cursus Opleidingskunde (post-HBO) precies inhoudt. Na deze avond beschik je over alle informatie om een weloverwogen keuze te maken!

Doelgroep

Iedereen die werkzaam is in het veld van L&D/HRD en die zich bezighoudt met bedrijfsopleidingen of de ambitie heeft zich daarin te ontwikkelen. Te denken valt aan (zelfstandig) opleidingskundigen, onderwijskundigen, trainers, beleidsadviseurs of HR-adviseurs.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze open avond ervaar je hoe het is om aan de slag te gaan als opleidingskundige binnen organisaties. Zo ga je onder andere op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek. De docent licht daarnaast toe wat je van de cursus Opleidingskunde (post-HBO) mag verwachten. Je krijgt daardoor inzicht in het vak en wat het van je vraagt. Welke kwaliteiten herken je al bij jezelf en waar kun jij je in versterken? En hopelijk krijg je zin om bij ons de opleiding te volgen! Door Babette Bajema, ICM-kerndocent van Opleidingskunde (post-HBO).

Programma

19.30u – 20.30u – Proefsessie Opleidingskunde (post-HBO) via Zoom
20.30u – 20.45u – Babette Bajema zit klaar om je vragen te beantwoorden

* Inloggen kan vanaf 19.20 uur. Zorg ervoor dat je op tijd inlogt, zodat we om 19.30 uur kunnen starten met de proefsessie.

Waar en wanneer

Donderdagavond 21 januari 2021, van 19.30u – 20.45u

Online via Zoom

Let op: je kunt je inschrijven tot een dag voor de open avond.

Babette Bajema - Interne academie vormgeven - inspiratie webinar voor ICM

Meld je aan en maak kennis met ICM!

Bedankt voor je enthousiasme! Helaas zit op dit moment de open avond vol en is het niet meer mogelijk in te schrijven.

Meer weten?

Onze studieadviseurs zijn op werkdagen tussen 08.30u en 17.30u bereikbaar op 030 – 29 19 888. Je kunt ons ook mailen via info@icm.nl.