Online Open Avond ICM Coachingsopleiding – 10 februari 2021

Wil je precies weten wat de ICM Coachingsopleiding inhoudt? Wil je erachter komen of het coachvak iets voor jou is? Of je vragen stellen aan onze kerndocent van de ICM Coachingsopleiding? Het kan allemaal op woensdagavond 10 februari 2021 tijdens onze online open avond. Je ontdekt hoe het is om de Coachingsopleiding bij ICM te volgen en je beschikt na deze avond over alle informatie om de juiste keuze te maken.

Doelgroep

Deze avond is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in onze ICM Coachingsopleiding. Je bent bijvoorbeeld zelfstandig coach, interne bedrijfscoach, coach op de afdeling HRM of je hebt de ambitie jezelf daartoe te ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze open avond ervaar je wat coaching inhoudt door er zelf mee aan de slag te gaan. Zo ga je onder andere op een laagdrempelige manier met een ander in gesprek over zijn of haar passies, talenten, kwaliteiten en valkuilen. De docent licht daarnaast toe wat je van de ICM Coachingsopleiding mag verwachten. Je krijgt daardoor inzicht in het coachvak en hopelijk zin om bij ons de opleiding te volgen! Door Marleen du Clou, ICM-docent van o.a. de ICM Coachingsopleiding.

Programma

19.30u – 20.30u – Proefsessie ICM Coachingsopleiding via Zoom
20.30u – 20.45u – Marleen du Clou zit klaar om je vragen te beantwoorden

* Inloggen kan vanaf 19.20 uur. Zorg ervoor dat je op tijd inlogt, zodat we om 19.30 uur kunnen starten met de proefsessie.

Waar en wanneer

Woensdagavond 10 februari 2021, van 19.30u – 20.45u
Online via Zoom

Let op: je kunt je inschrijven tot een dag voor de open avond.

Vitaliteit vergroten (op de werkvloer): zo doe je dat - Marleen du Clou

Meld je aan en maak kennis met ICM!

Meer weten?

Onze studieadviseurs zijn op werkdagen tussen 08.30u en 17.30u bereikbaar op 030 – 29 19 888. Je kunt ons ook mailen via info@icm.nl.