Online Masterclass – Interne Academie vormgeven

Met ervaren Learning & Development professional Babette Bajema

Vraag je je af hoe je leren en ontwikkelen kunt professionaliseren binnen jouw organisatie? Tijdens deze masterclass op donderdagochtend 10 juni deelt Learning & Development professional Babette Bajema haar rijke ervaringen met het opzetten van interne academies. Ze neemt je mee in 9 stappen om tot de beste vorm van leren in jouw organisatie te komen. Ook is er tijd en ruimte om jouw eigen organisatiecasus in te brengen. Na deze masterclass beschik je over inzicht en concrete handvatten om leren vorm te geven binnen jouw organisatie zodat het bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Programma

  • Wat verstaan we onder een interne Academie?
  • Hoe ondersteunt leren de organisatiedoelen?
  • Verkennen van het 9 stappenmodel
  • Inzicht in wat er komt kijken bij het opzetten van een interne academie
  • Actief aan de slag met jouw eigen casus

Doelgroep

Iedereen die werkzaam is in het veld van L&D/HRD en die zich bezighoudt met bedrijfsopleidingen of de ambitie heeft zich daarin te ontwikkelen.

Spreker

Babette Bajema werkt als opleidingskundige met ruim 20 jaar ervaring voor diverse internationale organisaties waar ze zich bezighoudt met ontwikkelvraagstukken op individueel-, team- en organisatieniveau. Zij geeft vorm aan strategische opleidingsvraagstukken en deelt haar kennis en ervaring graag met vakgenoten. Regelmatig verzorgt ze de Post-HBO leergang Opleidingskunde voor ICM.

Klanten omschrijven Babette als een verbinder en iemand met een positieve energie die de omgeving in beweging brengt, creatieve oplossingen bedenkt, analytisch is en een hands on mentaliteit heeft.

Zoomlink op jouw persoonlijke online leeromgeving

Wanneer wij al je gegevens verwerkt hebben, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw inschrijving per email. In deze email vind jij je persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving met alle praktische informatie, zoals de zoomlink.

Investering

Deelname aan deze masterclass is voor jou als klant van ICM geheel kosteloos. Voel je welkom!

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar. Er zijn max. 20 plekken beschikbaar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.