Nieuwe trainingen vanaf 2022

We vinden het belangrijk om ons cursusaanbod continu te vernieuwen en te optimaliseren, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen in jouw ontwikkeling. Vanaf 2022 vind je daarom 11 nieuwe opleidingen en trainingen op onze website. We lichten ze hieronder uit.

Marketing

SEO (Zoekmachineoptimalisatie)

Na afloop van de training heb je een concreet SEO-plan om via zoekmachines beter zichtbaar te worden voor je (potentiële) klanten.

Bekijk de training

Social Media Advertising

Tijdens dit programma volg je de trainingen Facebook & Instagram Advertising en LinkedIn Advertising als pakket. Je leert per kanaal hoe je effectieve advertentiecampagnes opzet, hoe je aan de hand van je doel kiest voor de juiste vorm en inhoud en hoe je met de juiste targeting optimaal gebruikmaakt van je budget.

Bekijk de training

Praktische Neuromarketing

In deze tweedaagse training leer je hoe je diverse overtuigings- en beïnvloedingsprincipes op een effectieve en ethische manier toepast in jouw marketing.

Bekijk de training


Digitale Vaardigheden

Basisopleiding Digitale Vaardigheden

Heb je het gevoel dat (samen)werken met tools als Microsoft Teams, PowerPoint of Excel jou meer tijd kost dan oplevert? Deze opleiding helpt je stapsgewijs te ontdekken welke digitale vaardigheden je in welke situatie nodig hebt en hoe je de verschillende tools van Microsoft 365 in je voordeel inzet.

Bekijk de opleiding

Samenwerken in Microsoft Teams

Merk je dat je niet alle functionaliteiten van Microsoft Teams benut of in je samenwerking in Microsoft Teams vastloopt? In deze training leer je de belangrijkste functionaliteiten kennen en ontdek je hoe je de mogelijkheden van online samenwerken zo optimaal mogelijk benut.

Bekijk de training

Effectieve presentaties met PowerPoint

Werk je regelmatig met PowerPoint? Maar heb je moeite met het maken van effectieve en overtuigende presentaties? In deze training leer je de kern van je boodschap duidelijk te formuleren en er een sterke presentatie van te maken.

Bekijk de training

Van data naar rapportages met Excel

Heb je moeite met het organiseren van data in Excel? En wil je leren hoe je sneller, makkelijker en beter rapportages maakt? In deze tweedaagse training verbeter je je rapportagevaardigheden in Excel onder begeleiding van een expert.

Bekijk de training


Persoonlijke Effectiviteit

Omgaan met chaos in je hoofd

Heb jij last van een druk hoofd en merk je dat je snel bent afgeleid? In deze tweedaagse training ontdek je hoe je je eigen ideale werkomstandigheden creëert.

Bekijk de training


Coaching

Rouw- en verliesbegeleiding

Werk je als coach, vertrouwenspersoon, hulpverlener, leidinggevende of HR-professional en kom je in je begeleiding van mensen regelmatig het thema rouw en verlies tegen? In deze training leer je hoe je iemand nog beter begeleidt in zijn of haar proces.

Bekijk de training

ICM Coachingsopleiding 2: Intuïtief coachen

Wil jij jouw senioriteit als coach vergroten en zo jouw coachtrajecten verdiepen? In deze impactvolle opleiding leer je te varen op jouw innerlijk kompas en ervaar je zelf het effect van verschillende coachtechnieken en -methodieken.

Bekijk de opleiding