Meditatie, rust en reflectie op de hei

Aandacht voor meditatie, inspiratie, lichaamsbewustzijn, zelfreflectie, natuur en beweging door het inspirerende duo Marianne & Hedda

‘De gehele dag was super!! Erg goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling.’

‘Alles! wat een geweldig cadeautje was dit!’

Meditatie, rust en reflectie op de Hoorneboegse hei

Word jij regelmatig ingehaald door de drukte van alledag? En kijk je ernaar uit eens goed en bewust de tijd te nemen om op te laden? Gun jezelf dan deze dag vol rust, reflectie en natuur op donderdag 2 december. Via meditatie, stilte en ontspannen beweging helpen coaches Marianne van Wetter en Hedda Steenhauer je tijdens deze heerlijke en liefdevolle reset weer nieuwe rust van binnenuit te ervaren.

Binnen het programma van de dag is er tijd om het prachtige landgoed De Hoorneboeg op de Hilversumse Hei te ontdekken en zelf de ontspanning, vrede en stilte van de natuur op te zoeken. Ook kun je de hele dag genieten van heerlijke verse producten en drankjes verzorgd door restaurant ‘Bij de Tuinman’.

Wat deze dag je oplevert:

Tijd om in te checken bij jezelf en naar binnen te keren
Meer contact met je intuïtie en innerlijk geweten
Ruimte om stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is
Ontspanning en een reset voor lichaam en geest
Nieuwe energie en inspiratie
Verbinding met je hart en de natuur

Doelgroep

Deze dag is geschikt voor iedereen die wil kennismaken met meditatie en zelfbewustzijn. Voor wie hier al ervaring mee heeft is het de perfecte gelegenheid om weer eens de diepte in te duiken.

Programma

De dag is geheel verzorgd en voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. Zo hoef je niet na te denken over de maaltijden of over je volle agenda, maar kun je volledig focussen op je rust. Het eten wordt verzorgd door het Hoorneboegse vegetarische restaurant ‘Bij de Tuinman’.

9.30 Aankomst koffie, thee en iets lekkers
10.00 Welkom door ICM en inleiding door Marianne & Hedda
10.30 Geleide meditatie
11:15 Natuur en beweging
13.00 Vegetarische lunch
15.00 Inspiratieklas: ademhaling, beweging, visualisatie & meditatie
16.00 Natuur en beweging
18.00 Vegetarisch diner
19.00 Ontspanningsoefening
19.30 Geleide meditatie
20.30 Naar huis

Marianne van Wetter & Hedda Steenhauer

Marianne is coach, onderneemster, moeder, inspirator en avonturier.

Marianne heeft een diepe kennis van de binnenwereld. Wijsheid van het lichaam is voor haar vanzelfsprekend. Door haar jarenlange yoga en meditatie ervaring kent ze de eenheid van de geest en het lichaam. Deze eenheid integreert ze in haar coaching en training. Zij weet als geen ander het leven bewust te leven, zich in te zetten voor grootse dromen en toch ook met beide benen op de grond te staan. Met haar liefdevolle aanwezigheid straalt ze uit dat alles wie je bent goed is en brengt ze je, met een sprankeling in haar ogen, naar je eigen innerlijke wijsheden. Haar meditaties nodigen je uit in je lijf te zakken, diepe verbondenheid te voelen, bewust te worden van je innerlijke wereld en daarmee bewuster te zijn wie je bent.


Hedda
is bewustzijnscoach, spiritueel vertaalster, onderneemster, moeder en levensonderzoekster.

Hedda vertrok na haar studie culturele antropologie naar India en Nepal om na bijna 15 jaar weer terug te komen naar Nederland. In India en Nepal verdiepte ze zich in de Boeddhistische levenswijze en yoga filosofie en integreerde ze Nepalese levenswijsheden met haar Nederlandse nuchterheid. Voor Hedda is spiritualiteit een vanzelfsprekendheid. Door haar humor, haar diepe bewustzijn van lichaamswijsheden en aanstekelijke dosis lef weet ze mensen te prikkelen om uit hun comfortzone te stappen, te voelen en meer het leven te leven naar hun waarheid. Ademhaling, visualisaties, meditaties, beweging en natuur zijn voor haar vanzelfsprekende tools om te integreren in haar sessies. Zij begeleidt je om toegang te vinden naar je eigen resetknop om van daaruit, met levenslust, opnieuw het leven aan te gaan.

MyQuest

Marianne en Hedda begeleiden samen al vanaf 2014 vanuit MyQuest en de MyQuest Foundation vele workshops, retreats en persoonlijk leiderschap trektochten, zowel in Nepal als in Nederland. Door hun overeenkomsten en verschillen zijn ze een krachtig en liefdevol duo en zijn ze op een hele natuurlijke en ontspannen manier op elkaar afgestemd. Daarmee geven ze mensen het gevoel thuis te komen, los te laten, op te laden en opnieuw te durven dromen.

Locatie & Datum

Deze dag vindt plaats pal op de Hoorneboegse hei in Hilversum. Deze locatie is onderdeel van Buitenplaats De Hoorneboeg, een schitterend landgoed van 13 hectare eigen grond met een bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden.

Je bent welkom op donderdag 2 december 2021 vanaf 09.30 uur. De dag vindt plaats van 10.00 tot 20.30 uur, inclusief een koffie/thee, snacks, vegetarische lunch en diner.

Maatregelen in tijden van corona

We nemen de richtlijnen vanuit het RIVM heel serieus. In goed overleg met de locatie de Hoorneboeg bieden we deze bijzondere dag zo aan dat jij zorgeloos (op gepaste afstand) kunt genieten. We hebben de maximale groepsgrootte van 24 aangepast naar 14 deelnemers zodat we genoeg ruimte hebben om 1,5 meter afstand te houden. Alle maatregelen die de Hoorneboeg heeft genomen lees je hier terug.

Jouw persoonlijke online leeromgeving

Wanneer wij al je gegevens verwerkt hebben, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw inschrijving per email. In deze email vind jij je persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving met alle praktische informatie en inspiratie. Zoals:

  • Praktische informatie
  • Relevante artikelen over het onderwerp
  • En meer..

Mocht je binnen 48 uur na inschrijving nog steeds geen bevestigingsmail hebben ontvangen, check dan eerst je ongewenste email- en spambox. Wanneer de mail daar ook niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen via events@icm.nl.

Prijs

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving): € 189,00 excl. btw.
Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving): € 378,00 excl. btw.

  • De investering is inclusief een koffie/thee, snacks, vegetarische lunch en diner.
  • Je ontvangt de factuur binnen een week na afloop het event.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit evenement. Er zijn 14 plekken beschikbaar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.