Leiderschap, Focus & Veerkracht in tijden van verandering

Inspiratie Event in Koninklijk Theater Carré

Leiderschap, Focus & Veerkracht in tijden van verandering

De wereld om ons heen is in korte tijd flink veranderd. Ook jouw organisatie ontkomt hier niet aan. Hoe houd je de organisatie op koers tijdens de verschillende fasen van de transitie? Hoe ga je om met onzekerheden en voortschrijdend inzicht? Eén ding is zeker: in veranderende tijden is het juiste leiderschap van onschatbare waarde.

Dinsdagmiddag 7 september 2021 staat geheel in het teken van kennis, inspiratie, visie én topsprekers! Tijdens dit exclusieve event ‘Leiderschap, focus & veerkracht in tijden van verandering’ komen diverse toonaangevende experts op het podium, elk met hun eigen unieke verhaal. In samenwerking met InspiredByBar Events en Noor uit Zuid presenteert ICM met trots dit inspiratieprogramma in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

 • Leiderschap in tijden van verandering Erik Smithuis, spreker – ondernemer
 • Focus, juist nu! – Mark Tigchelaar, neuropsycholoog – auteur
 • Persoonlijke wendbaarheid & veerkracht Joyce de Ruiter, spreker – auteur – inspirator

Live(-stream) event in Carré

Het programma wordt aangeboden op dinsdag 7 september van 13.00 tot 16.30 uur. In Carré is er ruimte voor maximaal 250 VIP plekken. Tevens is het mogelijk om via livestream het programma te volgen.

Programma

Unieke voordelen

3 inspirerende sprekers met actuele onderwerpen over tijden van verandering
Keuze uit fysiek ticket in Carré of een online ticket via livestream
1,5 meter afstand VIP plaatsen
Inspiratie & donatie Koninklijk Theater Carré Fonds

VIP Groepsarrangement

Samen met je team of relaties deze inspiratie dag wilt bijwonen? Vanaf 10 personen kan je een eigen ruimte reserveren. Voor of na het event kun je een uur samen zijn in een prachtige grote zaal van Carré en genieten van een heerlijk borrelarrangement. De ruimte is geheel privé en natuurlijk met inachtneming van alle corona maatregelen.

Er zijn een beperkt aantal mooie ruimtes beschikbaar in het Koninklijk Theater Carré, dus reserveer direct!

Ons beleid rondom coronavirus (COVID-19)

We zijn blij dat we fysiek bij elkaar kunnen komen om te leren en inspiratie op te doen! Daarom voeren we onze events met extra veel zorg uit. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en waarborgen veiligheid, inspiratie én leerrendement.

De gezondheid van onze deelnemers en sprekers staan centraal. Daarom is het noodzakelijk dat wanneer je het event bijwoont en een van onderstaande stelling betrekking heeft op jou, je thuis blijft en contact met ons opneemt:

 • Je hoest, bent verkouden of je temperatuur is hoger of gelijk aan 38 graden celsius
 • Je bent gevraagd om in isolatie te gaan
 • In jouw huishouden hoest iemand, is iemand verkouden of is de temperatuur hoger of gelijk aan 38 graden celsius of is gevraagd in isolatie te gaan

Soepele voorwaarden:  Kun je door omstandigheden toch niet aanwezig zijn? Dan bieden we je de mogelijkheid om a) een vervanger te sturen b) het event online mee te maken en een restitutie van €120 te ontvangen en c) bij nieuwe corona maatregelen het bedrag geheel retour te ontvangen. Bekijk onze annuleringsvoorwaarden.

Voor vragen hierover zijn we tijdens kantooruren te bereiken via 030 755 18 90 of events@icm.nl. Of bekijk hier ons hele beleid omtrent het coronavirus.

Inschrijven voor Carré

Inschrijven voor de livestream

Inschrijven voor het VIP Arrangement

Samenwerking

In samenwerking met InspiredByBar Events  en Noor uit Zuid presenteert ICM met trots dit inspiratieprogramma in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Hieronder lees je meer over het Inspiratie Event in Koninklijk Theater Carré met als thema Leiderschap, Focus & Veerkracht in tijden van verandering. Het programma wordt aangeboden op dinsdag 7 september van 13.00 – 16.30 uur.

Middagsessie

13.00 uur      Inloop en ontvangst
13.25 uur      Welkom door dagvoorzitter Eva Brouwer
13.30 uur      Leiderschap in tijden van verandering met Erik Smithuis
14.15 uur      Samenvatting & vragen
14.20 uur      Minibreak
14.30 uur      Focus, juist nu! met Mark Tigchelaar
15.15 uur      Samenvatting & vragen
15.20 uur      Minibreak
15.30 uur      Persoonlijke wendbaarheid & veerkracht met Joyce de Ruiter
16.15 uur      Samenvatting & vragen
16.30 uur      Afsluiting

Leiderschap in tijden van verandering

13.30 - 14.15

Masterclass | Erik Smithuis

De 21ste eeuw is volop in beweging. Wat voor soort leiderschap is nu nodig en is het meest effectief? Zakelijk én persoonlijk. Wat zijn jouw waarden en is jouw visie als leider? Erik Smithuis deelt op heldere en inspirerende wijze zijn ervaring hoe je succesvol een team, afdeling of organisatie duurzaam naar een hoger niveau brengt.

Erik Smithuis, (mede)oprichter van ICM opleidingen & trainingen en veelgevraagd spreker-ondernemer. ICM is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en meest vooraanstaande opleidingsinstituten van Nederland en maar liefst 6 keer verkozen tot Beste Opleider van NL én 5 keer tot de top 3 van Beste Werkgevers – Great Places to Work.

Focus, juist nu!

14.30 - 15.15

Masterclass | Mark Tigchelaar

Presteren en motiveren van je team of binnen de organisatie kan in tijden van verandering een enorme uitdaging zijn. Brein expert Mark Tigchelaar laat met inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en kleine gedragsaanpassingen zien hoe je de productiviteit van jezelf en je team kan vergroten. Hoe krijg je structureel meer gedaan? Focus houden is nu belangrijker dan ooit. De winnaars van het komende decennium zijn de mensen die hun aandacht kunnen managen.

Mark Tigchelaar is neuropsycholoog, Focus trainer, auteur van de bestseller Focus Aan/Uit en helpt al meer dan 14 jaar overheden, bedrijven en onderwijsinstellingen om effectief gebruik te maken van de hersenen. Zijn methode wordt in zestien landen gebruikt en hij heeft meer dan 100.000 mensen opgeleid.

Persoonlijke wendbaarheid & veerkracht

15.30 - 16.15

Masterclass | Joyce de Ruiter

Op 16-jarige leeftijd kreeg Joyce van een arts te horen dat zij het Ushersyndroom heeft: ze zal langzaam doof en blind worden. Zij had op dat moment een keuze: wegzakken in een slachtofferrol óf kijken naar de mogelijkheden. Veranderingen in ons leven doen een enorm beroep op onze persoonlijke wendbaarheid. Hoe ga jij om met ingrijpende veranderingen binnen je organisatie en team? Laat je je leiden door angst of zie je het als een kans om te leren? Een verandering kan de voedingsbodem zijn voor toekomstige successen. De interessante inzichten van Joyce zijn universeel en voor iedereen toepasbaar.

Joyce de Ruiter, voorheen communicatie adviseur bij KPN, is nu een veelgevraagd spreker en vertelt over hoe ze haar persoonlijke uitdagingen om heeft kunnen buigen van een bedreiging naar een kans. Haar veerkracht heeft haar gebracht tot waar ze nu is: een succesvol ondernemer, inspirator en auteur

Inschrijven

Keynote | Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar studeerde neuropsychologie en specialiseerde zich in het verbeteren van prestaties en het optimaal benutten van het brein bij medewerkers. Hij is betrokken bij verschillende tv-programma’s over het brein, hield diverse TEDX talks en geeft samen met zijn Focus trainers interactieve trainingen voor bedrijven.

Voor de masterclass ‘Focus, juist nu!’ biedt Mark tools aan leidinggevenden, die moeten presteren en motiveren in tijden van verandering. Door inzichten en kleine gedragsaanpassingen kan de weerbaarheid van ieder individu vergroot worden. Samen met zijn trainers van Focus Academy geeft hij webinars en trainingen bij bedrijven. Zijn vijfde boek ‘Focus Aan/Uit’ is een bestseller!

Keynote | Joyce de Ruiter

Wat doe je als je weet dat je langzaam doof én blind wordt? Dit is de realiteit voor Joyce de Ruiter, die op haar zestiende hoorde dat ze het Ushersyndroom heeft. Maar in angst leven weigert ze. Als veelgevraagd spreker deelt ze hoe ze ondanks de onzekerheid doorzet, omgaat met veranderingen en regie houdt. Ook houdt Joyce haar publiek een spiegel voor: hoe ga jíj met ingrijpende veranderingen om? Haar inzichten zijn voor iedereen toepasbaar, zowel in je werk- als privéleven.

Haar veerkracht en doorzettingsvermogen hebben haar gebracht tot waar ze nu is. Een eigen bedrijf en inspireren is van haar passie haar werk geworden. Met haar laatste boek ‘Niet horen Niet zien Niet zwijgen’ is ze nu veel in de media te horen en te zien. Joyce heeft een verhaal te vertellen!

Keynote | Erik Smithuis

Erik Smithuis, (mede)oprichter van ICM opleidingen & trainingen en veelgevraagd spreker-ondernemer. Erik is ervan overtuigd dat ieder individu meer uit zichzelf kan halen en is gedreven mensen te inspireren tot persoonlijke ontwikkeling. Zijn kracht is op heldere en verrassende wijze zijn boodschap over te brengen.

ICM is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en meest vooraanstaande opleidingsinstituten van Nederland en maar liefst 7 keer verkozen tot Beste Opleider van NL én 5 keer tot de top 3 van Beste Werkgevers – Great Places to Work.

Dagvoorzitter | Eva Brouwer

Een frisse verschijning met humor en kennis van zaken. Dat is Eva Brouwer. Eva komt echt tot haar recht op het podium, waar ze een gedegen voorbereiding combineert met spontane en alerte observaties. Interviewen is haar specialiteit. Niet voor niets werd ze verkozen tot 'Beste Vrouwelijke Talent' bij de verkiezing 'Dagvoorzitter van het Jaar'.

Het Inspiratie Event vindt plaats in het prachtige Koninklijk Theater Carré in Amsterdam

Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam

Het theater ligt in het centrum van Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Bereikbaarheid

 • Openbaar vervoer: halte Weesperplein. Metro 51, 53, 54 of tram 1, 7, 19
 • Klik hier voor parkeren bij Q-park
 • Klik hier voor parkeren bij Valet Parking

Contact details

Mocht je nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden. Stuur dan een email naar: events@icm.nl of bel 030 755 18 58.

Inschrijven

Bij deelname in Carre
✓ Inclusief koffie/thee/fruit/snack
✓ Verrassingscadeau

€199,-            Prijs per persoon

Inschrijven voor Carré

Bij deelname online via livestream

✓ Inclusief thuispakket met leuke extra’s

€79,-              Prijs per persoon

Inschrijven voor de livestream

Groepsinschrijving

Met je gasten voor of na het event genieten van een hapje en een drankje in een prachtige grote zaal van Carré geheel privé? Reserveren kan vanaf 10 personen.

Bij deelname in Carre VIP Arrangement
✓ Inclusief koffie/thee/fruit/snack
✓ Inclusief eigen privé ruimte corona proof
✓ Verrassingscadeau

€299,-            Prijs per persoon vanaf 10 personen

Inschrijven voor Carré VIP Arrangement

Alle bovenstaande investeringen zijn excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

 • De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden voor evenementen zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.
 • Je ontvangt de factuur voorafgaand aan het evenement
 • 100% annuleringsgarantie. Mocht het evenement onverhoopt wegens Covid-19 niet doorgaan, dan krijg je volledig je geld terug.

Mocht je nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden. Stuur dan een email naar: events@icm.nl of bel 030 755 18 90.