Kennissessie – Opleidingsplan

In deze kennissessie nemen we je mee in hoe je leren en ontwikkelen structureel op de agenda zet van je organisatie. Dat kun je doen met behulp van een strategisch plan. In een strategisch plan laat je duidelijk zien waar je naartoe wilt bewegen met leren en ontwikkelen in de organisatie. Soms is dit plan er al en ga jij de daadwerkelijke trainingen ontwerpen en ontwikkelen. Ook hiervoor kun je een plan ontwikkelen. In dat geval spreken we van een jaarplan. Wil je weten hoe je een (strategisch) jaarplan opzet en wat je vooral wel en niet moet doen? Volg dan dit webinar.

Doelgroep

Iedereen die werkzaam is in het veld van L&D/HRD en die zich bezighoudt met hoe leren in organisaties in te richten of de ambitie heeft zich daarin te ontwikkelen.

Spreker

Kim de Keijzer werkt als organisatie- en ontwikkeladviseur met ruim 15 jaar ervaring voor diverse organisaties waar ze zich bezighoudt met ontwikkelvraagstukken op individueel-, team- en organisatieniveau. Zij geeft vorm aan strategische opleidingsvraagstukken en deelt haar kennis en ervaring graag met vakgenoten. Kim is als L&D consultant aan ICM verbonden en verzorgt tevens de ICM Post-HBO leergang Opleidingskunde.

Plaats & datum

De sessie vindt via Zoom plaats op woensdag 7 juni 2023.

Inloggen vanaf: 19.20 uur
Start: 19.30 uur
Einde: 20.30 uur

Investering

De investering voor deze kennissessie bedraagt € 25,- excl. btw.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Deze kennissessie is onderdeel van onze leergang Opleidingskunde (post-HBO). Cursisten kunnen deze sessie optioneel bijwonen. Ben je geen cursist maar ben je wel geïnteresseerd in het onderwerp? Goed nieuws! Deze kennissessie is nu ook toegankelijk voor jou.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit evenement.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.