Kennissessie – Online leren

Tijdens deze sessie ervaar je wat er mogelijk is met online leren. Welke vormen van online leren zijn er en welke middelen (platform, e-learning, social learning)? Hoe komen deze middelen het beste tot hun recht? Je doet waardevolle informatie op die je kan inzetten bij het opstellen van een blended lesprogramma. 

Doelgroep

Iedereen die werkzaam is in het veld van L&D/HRD en die zich bezighoudt met het inrichten van online leerprogramma’s.

Spreker

Saskia Tiggelaar werkt als zelfstandig organisatie- innovatieadviseur binnen (zorg) organisaties. Met ruim 20 jaar ervaring in het leiden van projecten bij diverse (zorg) organisaties. Waar vraagstukken m.b.t. stimuleren/motiveren van medewerkers om te ontwikkelen, bij te blijven en door te groeien centraal staan.

Of het nu gaat over het opstellen van een visie op leren, inrichten van een interne academie of het inzetten van leertechnologie, Saskia heeft het al eens gedaan of staat klaar om dit te doen. Daarnaast deelt ze graag actief haar kennis met vakgenoten en studenten. Oa. op haar eigen blogsite Social Learning lab, maar ook in haar rol als docent bij de ICM Post-HBO leergang Opleidingskunde.

Plaats & datum

De sessie vindt via Zoom plaats op dinsdag 21 mei 2024.

Inloggen vanaf: 19.20 uur
Start: 19.30 uur
Einde: 20.30 uur

Wegens privacyredenen wordt deze sessie niet opgenomen.

Investering

De investering voor deze kennissessie bedraagt € 25,- excl. btw.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Deze kennissessie is onderdeel van onze leergang Opleidingskunde (post-HBO). Cursisten kunnen deze sessie optioneel bijwonen. Ben je geen cursist maar ben je wel geïnteresseerd in het onderwerp? Goed nieuws! Deze kennissessie is nu ook toegankelijk voor jou.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit evenement.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.