Kennissessie: Impactvolle leertrajecten creëren

Ben jij benieuwd hoe je ervoor zorgt dat leren echt goed landt op de werkvloer en leidt tot de gewenste gedragsverandering? Wil je weten hoe je doelbewust interventies inzet die leiden tot échte prestatieverbetering? Neem dan deel aan deze kennissessie! 

In deze kennissessie bespreken we hoe je het rendement van leertrajecten optimaliseert. Op basis van literatuuronderzoek en analyses in de praktijk formuleerden wij 7 succesfactoren in het leertraject die samen bepalen in welke mate het gedrag en de prestaties op de werkvloer veranderen. Dit zijn als het ware knoppen waar je aan kunt draaien om de transfer van leersituatie naar werkplek te verhogen. In deze kennissessie nemen we de 7 succesfactoren door aan de hand van het ICM Transfermodel en bekijken we hoe jij direct aan de slag kunt met het verhogen van transfer van jouw leertrajecten. 

Doelgroep

Iedereen die werkzaam is in het veld van L&D/HRD, die zich bezighoudt met het opzetten/optimaliseren van leertrajecten of de ambitie heeft zich daarin te ontwikkelen. 

Spreker 

Cecile van Sambeek werkt als L&D consultant bij ICM en ondersteunt organisaties bij vraagstukken op gebied van leren en ontwikkelen. Ze is opgeleid aan Maastricht University en Copenhagen Business School op het gebied van Learning & Development en creativiteit in organisaties. Ze heeft ervaring opgedaan op gebied van leren en ontwikkelen bij verschillende organisaties in binnen- en buitenland, rondom onderwerpen zoals kennismanagement in projectorganisaties, het opzetten van interne academies en optimaliseren van leerrendement. 

Plaats & datum 

De sessie vindt via Zoom plaats op donderdag 8 december 2022. 

Inloggen vanaf: 10.50 uur
Start: 11.00 uur
Einde: 12.00 uur 

Komt deze sessie voor jou nog te vroeg? We organiseren dezelfde kennissessie ook in februari. Houd onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Investering 

De investering voor deze kennissessie bedraagt € 25,- excl. btw. 

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven. 

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit evenement.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.