Kennissessie – Digitale techniek en leren

Als organisatie heb je een visie op leren en ontwikkelen opgesteld. Maar hoe geef je nu concrete invulling aan de visie of hoe bereik je bepaalde doelen? Digitale ondersteuning zit inmiddels helemaal ingebakken in onze samenleving en dagelijks leven. Zo kun je vanaf de bank nieuwe schoenen bestellen bij Zalando, of je boodschappen bij Picnic, waarbij je op de minuut nauwkeurig weet wanneer ze bij je deur worden afgeleverd. Ook techniek en leren heeft een aardige vogelvlucht genomen, zeker wanneer je het model van Josh Bersin bekijkt.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden van diverse organisaties bespreekt L&D expert Rogier Heezemans tijdens deze kennissessie op woensdag 15 februari 2023 de verschillende mogelijkheden met betrekking tot digitale leermiddelen en het ondersteunen van medewerkers. Zo komt aan bod:

  • Waar staat je organisatie met betrekking tot leren?
  • Met welke middelen bereik je de lerende en de organisatiedoelen?
  • Hoe kun je anders kijken naar leren?

Doelgroep

Iedereen die werkzaam is in het veld van L&D/HRD en die zich bezighoudt met hoe leren in organisaties in te richten of de ambitie heeft zich daarin te ontwikkelen.

Spreker

Rogier Heezemans werkt al enkele jaren als learning & development manager bij Amsterdam UMC. In zijn rol is hij samen met zijn team verantwoordelijk voor de kwaliteit en innovatie met betrekking tot leren.

Daarvoor heeft hij een aantal jaar als learning consultant gewerkt bij Bright Alley. In zijn rol als consultant heeft hij voor veel uiteenlopende klanten gewerkt allen met eigen vraagstuk.

Zijn expertise zit op het snijvlak van leren en techniek.

Plaats & datum

De sessie vindt via Zoom plaats op woensdag 15 februari 2023.

Inloggen vanaf: 19.20 uur
Start: 19.30 uur
Einde: 20.30 uur

Investering

De investering voor deze kennissessie bedraagt € 25,- excl. btw.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Deze kennissessie is onderdeel van onze leergang Opleidingskunde (post-HBO). Cursisten kunnen deze sessie optioneel bijwonen. Ben je geen cursist maar ben je wel geïnteresseerd in het onderwerp? Goed nieuws! Deze kennissessie is nu ook toegankelijk voor jou.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit evenement.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.