Kennisparade – Bouwen aan sterke en positieve organisaties

Op maandag 25 september 2023 vindt de volgende editie van de ICM Kennisparade plaats! Dit jaar bieden we je in onze keynotes en workshops handvatten om je organisatie positiever en sterker te maken. Laat je deze dag inspireren door deskundige sprekers die hun kennis en ervaring delen op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en het bouwen van positieve organisatieculturen. Duik bijvoorbeeld in het thema psychologische veiligheid, ga het gesprek aan over hoe je inclusief samenwerkt of ontdek hoe je een creatieve en open werkomgeving bevordert waarin mensen tot bloei kunnen komen.

Onze experts zijn ook aanwezig om jou via speedcoachsessies te voorzien van gratis advies over L&D vraagstukken. Kortom, op 25 september verkennen we samen innovatieve benaderingen en praktische inzichten die een duurzame impact kunnen hebben op jouw organisatie. Sluit aan en word de architect van positieve verandering in jouw organisatie!

Bepaal zelf hoe jouw dag eruitziet

Je bepaalt via onze Kennisparade app zelf welke workshops je volgt. Tussen de workshops door kun je je laten verrassen door de activiteiten op het Kennisplein en is er uiteraard voldoende gelegenheid anderen uit jouw vakgebied te ontmoeten en ervaringen uit te wisselenBekijk hier het volledige programma.

Inschrijven 

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Dat is ons motto. De Kennisparade is dan ook ontstaan uit de wens mensen met elkaar te verbinden, kennis te delen en zo van elkaar te leren.

Investering: € 179 excl. btw.

Programma

Inschrijven

Is dit de eerste keer dat je de Kennisparade bezoekt? Met deze aftermovie van de vorige editie krijg je een goede indruk van wat we je te bieden hebben.

 

Ervaringen van eerdere deelnemers

“Super toffe dag, goed georganiseerd en erg fijn gevoed op de inhoud. jullie hebben me echt aan het denken gezet!”

“Zeer inspirerend, goed verzorgd en vol energie weer naar huis!”

“Inspirerend, leerzaam, gezellig en wederom voor herhaling vatbaar :-)”

“Ontzettende leuke en leerzame dag waarin ik mooie mensen heb mogen ontmoeten!”

Hieronder lees je meer over de inhoud van de verschillende sessies die de ICM Kennisparade je te bieden heeft. Bepaal zelf via de ICM Kennisparade app welke twee sessies je wilt bijwonen. Zo creëer je zelf een op maat gemaakt programma dat op jouw wensen aansluit.

09.15 uur Inloop 
09.45 uur Opening door ICM-oprichter Erik Smithuis 
10.15 uur Keynote: Joriene Beks over psychologische veiligheid
11.15 uur Korte pauze
11.45 uur Inspiratieworkshop ronde 1 
12.45 uur Netwerklunch op het kennisplein 
13.45 uur Inspiratieworkshop ronde 2 
14.45 uur Korte pauze 
15.15 uur Keynote: Lammert Kamphuis over het vergroten van je geestelijke lenigheid
16.15 uur Borrel, netwerken en entertainment 

Een paar weken voor het event krijg je inloggegevens voor de ICM Kennisparade app, waarin je kunt aangeven welke workshops je wilt bezoeken.

Buiten de workshops om kun je deelnemen aan L&D speedcoachsessies. In deze sessies krijg je gratis advies over L&D vraagstukken die in jouw organisatie spelen.

Zo bouw je een open en veilige leer- en werkomgeving

10.15 - 11.15 uur

Keynote | Joriene Beks
Ontdek waarom psychologische veiligheid van cruciaal belang is, hoe het werkt en hoe jij het kunt bevorderen.

Heb je ooit een vergadering verlaten of afgesloten en gedacht: "Ik had dit willen zeggen, dat willen vragen, zus willen doen", maar het niet gedaan? En heb je daarna jezelf rechtvaardigingen gegeven zoals "Het was niet het juiste moment" of "Het komt vast dom over"? Dit zijn situaties die voor velen, zo niet iedereen, herkenbaar zijn en voortkomen uit een psychologisch onveilige werkomgeving.

Wanneer psychologische veiligheid wél aanwezig is in een team, voelt iedereen zich op zijn gemak, worden meningen en fouten gedeeld, draagt iedereen vanaf dag één bij aan het grotere geheel, wordt de status quo uitgedaagd en voelen teamleden zich verantwoordelijk voor een positief werkklimaat. Laat er geen misverstand over bestaan: psychologische veiligheid betekent niet dat we alleen maar aardig voor elkaar moeten zijn of comfortabel achterover kunnen leunen. Het is een essentieel middel om samen met je team betere prestaties te leveren en een noodzakelijke voorwaarde voor het creëren van een succesvol inclusief werkklimaat.

Joriene Beks is een ervaren consultant en auteur die organisaties begeleidt bij het ontwikkelen van zelflerend vermogen en psychologische veiligheid. Ook is ze oprichter van de stichting La Vie En Rose die zich inzet voor kwetsbare vmbo/mbo jongeren, met als missie hen te laten zien dat het verleden niet bepalend is voor de toekomst.

Het vergroten van je geestelijke lenigheid

15.15 - 16.15 uur

Keynote | Lammert Kamphuis
Filosoferen is een training in perspectivistische lenigheid. Het helpt je om buiten je eigen tunnelvisie uit te stijgen en nieuwe gezichtspunten in te nemen. Hoe kan dit ons helpen om te bouwen aan sterke en positieve organisaties? Tijdens deze interactieve lezing neemt filosoof Lammert Kamphuis ons mee langs filosofische tips en technieken. Zo geeft hij een oefening mee om onze oordeelloosheid te vergroten en onze blik te verbreden. Hij daagt ons uit meer speelse elementen te integreren in de uitdagingen waarvoor wij gesteld worden. En hij komt met een onorthodox advies om veel energie en creativiteit te ontsluiten in ons werk. Laat je verrassen door deze toegankelijke manier van filosoferen en ga verfrist weer aan de slag binnen je eigen organisatie!

Lammert Kamphuis is een bekende Nederlandse filosoof, spreker en schrijver die zich richt op het vertalen van complexe filosofische concepten naar praktische en toegankelijke inzichten voor het dagelijks leven. Met zijn heldere en inspirerende stijl weet hij een breed publiek te bereiken en te enthousiasmeren.

Diversiteitsbingo

11.45 - 12.45 | 13.45 - 14.45

Workshop | Audry Bron
Tijdens de diversiteitsbingo verken je samen op een persoonlijke manier elkaars identiteiten en bijbehorende privileges en situaties waarin mensen zich buitengesloten voelen. Je leert elkaar wat dieper kennen. Dat dieper kennismaken is een belangrijke stap naar inclusief samenwerken, met respect voor de verschillen en met de vrijheid om jezelf te kunnen zijn. Natuurlijk maak je bij een volle kaart kans op een prijs. Een prijs om je kennis op het gebied van diversiteit en inclusie verder te verdiepen.

Audry Bron houdt zich als onderzoeker en trainer bezig met het ondersteunen van organisaties bij het optimaal benutten van diversiteit en de beweging te maken naar inclusie. Audry benadert inclusie vanuit een communicatie-perspectief en een interculturele lens. De centrale factor daarbij is ‘inclusief communiceren’.

Speelse interventies voor meer positiviteit

11.45 - 12.45 | 13.45 - 14.45

Workshop | Annemarie Steen
Vergeet het managen van mensen, start met het managen van energie. Hoe doe je dat? Een van de manieren is door meer speelsheid in de organisatie uit te nodigen en te omarmen. Spelen verbindt, spelen maakt ons brein creatiever en brengt energie en ontspanning. Toch staan maar weinig mensen zichzelf toe op de werkvloer te spelen. Er moet immers hard en serieus gewerkt worden. Annemarie nodigt je in deze workshop uit om zes verschillende vormen van spelen te onderzoeken en je persoonlijke speeltype te ontdekken. Daarnaast krijg je inspirerende ideeën hoe meer lichtheid en positiviteit in je werkdag te brengen, voor jezelf en voor je collega’s. 

TEDx spreker Annemarie is ’serious about playfulness’ en vanuit haar bedrijf SteenTrain ontwerpt en faciliteert zij unieke en speelse leerprogramma's voor haar klanten en studenten. Annemarie is sinds 2015 gastdocent aan de Estonian Business School waar zij MBA studenten meeneemt in “Playful & Creative Leadership”, een vak waarvoor zij de onderscheiding “Best visiting lecturer” ontving. Ook is zij als facilitator verbonden aan THNK.org voor innovatie en leiderschapsprogramma’s en aan The Core Story, voor storytelling for leaders.

Business aikido: vergroot je zelfbewustzijn door beweging

11.45 - 12.45 | 13.45 - 14.45

Workshop | Peter Hoogeveen
Het vergroten van zelfbewustzijn staat centraal in deze business aikido workshop. En wel in beweging! Deze workshop gaat over leiderschap, oprecht samenwerken, veerkracht en wendbaarheid. Door het doen van eenvoudige fysieke oefeningen, die iedereen kan doen, ondervind je als deelnemer aan den lijve hoe je in alledaagse situaties onbewust je balans weggeeft, maar ook hoe je verrassend eenvoudig in diezelfde situaties weer vol-ledig in je kracht kunt stappen. Vol-ledig, dus vol van waar je voor wilt staan en met een ‘leeg hoofd’, dus onverdeelde aandacht voor de ander. Peter neemt je mee in een leuk en interactief spel waarin je ontdekt hoe je krachtig kunt zijn zonder kracht te zetten. Het gaat hierbij om verrassend kleine aanpassingen in je houding en gedrag waarmee je een enorm verschil kunt maken. Bovendien: je hebt er alles al voor in huis!

Peter Hoogeveen is eigenaar van KIWORKX, een trainingsbureau dat business aikido trainingen aanbiedt. Hij combineert zijn ervaring in HR- en organisatieontwikkeling met zijn expertise in Japanse krijgskunsten. Zijn boek 'Business aikido' werd genomineerd voor Managementboek van het jaar 2019. Peter deelt niet alleen zijn verhaal, maar zorgt ook voor een ervaringsgerichte aanpak.

Speedcoachsessies

Buiten de workshops om

L&D Speedcoachsessies | Emilie Broeze en Cecile van Sambeek
Speelt er in jouw organisatie een uitdagend Learning & Development vraagstuk waarover je graag advies ontvangt? Denk aan uitdagingen op het gebied van het maken van een opleidingsplan, het verhogen van leerrendement of het stimuleren van een leercultuur. Tijdens de ICM Kennisparade heb je de gelegenheid om in een ontspannen setting je vraagstuk te bespreken met een van onze Learning & Development consultants, Emilie of Cecile. In sessie van tien minuten bespreken we alvast wat tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Het Learning & Development bureau van ICM ondersteunt organisaties bij L&D vraagstukken en helpt bij het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij specifieke behoeften en doelstellingen.

De 9 kenmerken van mensgericht leiderschap

11.45 - 12.45 | 13.45 - 14.45

Workshop | Laura Bon & Annika Meerman
Ontdek de kracht en het belang van mensgericht leiderschap in een interactieve sessie onder leiding van Laura Bon, leider bij ICM, en Annika Meerman, productmanager Leiderschap & Management bij ICM. Door je medewerkers uit te nodigen hun volledig potentieel te ontdekken en ontwikkelen, investeer je niet alleen in de groei van de mensen in je organisatie, maar behaal je ook betere resultaten met elkaar. Maar hoe geef je mensgericht leiding? Wat vraagt dat van jou als leider? Met inzichtgevende oefeningen, het delen van ervaringen en een waardevolle kennismaking met de 9 kenmerken van een mensgericht leider, begeleiden Laura en Annika je bij jouw persoonlijke en professionele groei.

Laura Bon is een bevlogen leider bij ICM. Met haar ervaring in coaching en training, helpt ze individuen en teams om hun volledige potentieel te bereiken. Kenmerkend aan Laura is haar empathie, inzicht en inspirerende aanpak, waarmee ze anderen motiveert om positieve veranderingen aan te brengen in hun leven en carrière. Annika Meerman is een arbeids- en organisatiepsycholoog en productmanager leiderschap & management bij ICM, die graag verdieping opzoekt en ervaringsgericht werkt. Ze heeft een passie voor de ontwikkeling van mensen en vindt het mooi om ze tot nieuwe inzichten te laten komen.

Waarderend veranderen - Meer plezier en beter resultaat

11.45 - 12.45 | 13.45 - 14.45

Workshop | Marga Rijken & Margriet van de Kamp
Alle medewerkers betrokken én gemotiveerd voor een verandering?! Dat klinkt ‘too good to be true’, maar het kan, echt. Er is een bewezen manier die zorgt voor betrokkenheid en energie. De aanpak van waarderend veranderen maakt sterke, positieve organisaties omdat het kracht als uitgangspunt neemt. Je werkt met de bouwstenen sterke kanten, energie en succes die al leven in de organisatie en gaat op zoek naar hoe je daar méér van kunt krijgen. Daar werken we mee in deze workshop Waarderend Veranderen. We beloven je enthousiasme en zin in meer om er in jouw organisatie direct mee aan de slag te gaan. En we hopen dat je dat ook doet omdat positieve organisaties simpelweg meer plezier kennen en beter presteren.

Marga Rijken is NIP geregistreerd arbeids- en organisatiepsycholoog en ICF gecertificeerd professioneel coach. Marga heeft na haar studie psychologie gewerkt als trainer, coach en consultant bij diverse (internationale) organisaties. De laatste vijftien jaar is zij zich steeds meer gaan verdiepen in de positieve psychologie. Margriet van de Kamp is organisatiecoach, begeleider van persoonlijke business retraites en docent Psychologie. Ze heeft een passie voor (coachend) leiderschap, teamontwikkeling en projectmatig werken. Haar bijzondere talent ligt in het begeleiden van diepgaande persoonlijke verandering en groei.

De idealenworkshop - Hoe je handen en voeten geeft aan idealisme op de werkvloer

11.45 - 12.45 | 13.45 - 14.45

Workshop | Marnix Geus
CSR, MVO, SDG, purpose & performance… zullen we weer even normaal gaan praten met elkaar? Wel zo ideaal. In deze workshop gaan we op zoek naar jouw idealen en hoe je meer zin en betekenis kunt geven aan je (werkende) leven, samen met je team. In plaats van top-down ‘purpose pijlers’ in je organisatie te duwen, starten we waar je altijd moet beginnen: bij de mens. Je leert dieper verbinden met collega’s en hun idealen en laat intern beweging ontstaan gebaseerd op de gemeenschappelijke drijfveren. Zo wordt sociaal ondernemen vanzelf weer normaal ondernemen.

Marnix Geus is de oprichter van een succesvol pr-bureau in Amsterdam dat voor grote merken werkte, maar hij verschoof zijn focus naar het creëren van een positieve werkcultuur en het bevorderen van werkplezier. Hij richtte The Present op, een stichting die ondernemers helpt om meer maatschappelijke impact te maken, en schreef twee boeken over zijn ondernemersreis en het omzetten van idealen in actie.

Inschrijven

Erik Smithuis

Erik Smithuis is een ervaren ondernemer en zakelijk leider met een passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Als medeoprichter van ICM opleidingen & trainingen, een van de grootste opleidingsinstituten in Nederland, is hij een bewezen strategisch denker en leider. Met zijn scherpe inzicht en gedrevenheid inspireert hij anderen bij het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het realiseren van positieve verandering.

Joriene Beks

Joriene Beks is een ervaren consultant en auteur die al bijna 20 jaar lang organisaties begeleidt bij het ontwikkelen van zelflerend vermogen. Ze is de auteur van twee bestsellers over psychologische veiligheid ("Psychologische veiligheid - zo vorm je vrijmoedige teams" en "Veilig voelen, veilig zijn") en staat bekend om haar inspirerende, humoristische en nuchtere benadering. Haar missie is om alle medewerkers te laten ervaren dat ze gehoord en gezien worden en een positieve bijdrage kunnen leveren aan het grotere geheel. Daarnaast heeft Joriene de stichting La Vie En Rose opgericht met als doel dat iedere jongere leert dat het verleden niet toekomstbepalend hoeft te zijn.

Lammert Kamphuis

Lammert Kamphuis is een bekende filosoof, bestsellerauteur en spreker. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven. Lammert is een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven, sprak meerdere malen voor volle zalen op Lowlands, is hoofddocent bij The School of Life Amsterdam en was huisfilosoof bij 5 Uur Live op RTL4. In 2018 kwam Filosofie voor een weergaloos leven (De Bezige Bij) uit en werd al snel een bestseller. De vertaalrechten zijn inmiddels verkocht aan Duitsland, Zuid-Korea en Spanje. Nouveau noemde hem “een van de meest inspirerende sprekers van het moment.” In augustus 2023 verschijnt zijn nieuwe boek:  Verslaafd aan ons eigen gelijk.

Audry Bron

Audry Bron, geboren in Suriname en bi-cultureel opgevoed, heeft stapsgewijs haar opleiding gevolgd, van vmbo tot aan de universiteit van Tilburg, waar ze zich specialiseerde in Management of Cultural Diversity & Global Communication. Met zowel persoonlijke ervaring als wetenschappelijke kennis op het gebied van diversiteit en inclusie, heeft ze de afgelopen 15 jaar waardevolle bijdragen geleverd aan complexe projecten in multiculturele en multidisciplinaire teams. Tegenwoordig richt ze zich op onderzoeksprojecten, trainingen en lezingen, waarbij ze haar kennis nationaal en internationaal deelt.

Annemarie Steen

TEDx spreker Annemarie is ’serious about playfulness’ en vanuit haar bedrijf SteenTrain ontwerpt en faciliteert zij unieke en speelse leerprogramma's voor haar klanten en studenten. Annemarie is sinds 2015 gastdocent aan de Estonian Business School waar zij MBA studenten meeneemt in “Playful & Creative Leadership”, een vak waarvoor zij de onderscheiding “Best visiting lecturer” ontving. Ook is zij als facilitator verbonden aan THNK.org voor innovatie en leiderschapsprogramma’s en aan The Core Story, voor storytelling for leaders.

Peter Hoogeveen

Peter Hoogeveen is de eigenaar van KIWORKX, een trainingsbureau dat business aikido trainingen, workshops en keynotes aanbiedt. Hij combineert meer dan 25 jaar ervaring in HR- en organisatieontwikkeling met zijn expertise in Japanse krijgskunsten. Voor zijn boek 'Business aikido', waarin hij acht krachtige aikidoprincipes uitlegt en illustreert met oefeningen, ontving hij een eervolle shortlistnominatie voor Managementboek van het jaar 2019. Als jonge sportieve man ontdekte hij de universele principes achter krijgskunsten, zoals het besef dat kracht altijd weerstand oproept en dat jezelf klein maken anderen uitnodigt om ruimte in te nemen. Peter deelt niet alleen zijn verhaal, hij geeft ook de beleving.

Cecile van Sambeek

Cecile is bij ICM werkzaam als Partner in Leren en Ontwikkelen bij het L&D Bureau van ICM. Ze heeft brede ervaring in onderzoek en consultancy. Cecile adviseert organisaties over hoe zij leren en ontwikkelen zó kunnen inrichten dat het de organisatie optimaal ondersteunt. Thema’s die hierbij vaak voorbijkomen zijn bijvoorbeeld het ontwerpen van leerprogramma’s, het creëren van een leercultuur, het opzetten van academies of evaluatie en borging. Door vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te bekijken, beoordeelt ze op verschillende niveaus nodig is om een lerende organisatie te realiseren.

Emilie Broeze

Emilie is bij ICM werkzaam als Partner in Leren en Ontwikkelen bij het L&D Bureau van ICM. Ze heeft brede kennis van coachen, trainen en teams aansturen. Emilie adviseert organisaties over diverse L&D vraagstukken, bijvoorbeeld over het vormgeven van interne academies en het realiseren van een aangenaam leer- en werkklimaat, waarin aandacht is voor persoonlijke groei en onderstroom binnen teams. Ze kijkt naar de vragen die leven in jouw organisatie door in gesprek te gaan en te luisteren naar waar je nu staat, inzichten af te stemmen en passende stappen te bepalen en door maatwerk te bieden bij het verwezenlijken van de gekozen oplossing.

Laura Bon

Laura Bon is een bevlogen leider bij ICM. Met haar ervaring in coaching en training, helpt ze individuen en teams om hun volledige potentieel te bereiken. Kenmerkend aan Laura is haar empathie, inzicht en inspirerende aanpak, waarmee ze anderen motiveert om positieve veranderingen aan te brengen in hun leven en carrière.

Marga Rijken

Marga Rijken is NIP geregistreerd arbeids- en organisatiepsycholoog en ICF gecertificeerd professioneel coach. Marga heeft na haar studie psychologie gewerkt als trainer, coach en consultant bij diverse (internationale) organisaties. De laatste vijftien jaar is zij zich steeds meer gaan verdiepen in de positieve psychologie. Zij heeft een eigen coachpraktijk en is kerndocent psychologie bij ICM opleidingen & trainingen. Haar sterke kanten zijn haar leergierigheid, enthousiasme en verbindende kracht.

Margriet van de Kamp

Margriet is organisatiecoach, begeleider van persoonlijke business retraites en docent Psychologie. Volgens haar is er geen enkele reden waarom werk zwaar of lastig moet zijn. Er is zoveel bekend over hoe werken leuker, lichter en makkelijker kan, dat het niet meer nodig zou moeten zijn om onnodige ballast te dragen. Dat geldt voor jou als individu, maar ook voor teams en organisaties. De basis is begrijpen wie je bent en waarom je doet zoals je doet. Dat maakt al een stuk milder en lichter. En houd op met werken aan je verbeterpunten. Zet volop in op je talent om fluitend naar je werk te gaan.

Marnix Geus

Marnix Geus richtte in 2005 een pr bureau op in Amsterdam dat een snelle groei doormaakte en voor grote en bekende merken werkte. Na verloop van tijd kreeg hij meer interesse in het creëren van een positieve werkcultuur en het bevorderen van werkplezier dan in het werken voor nog meer flitsende merken. Zijn bedrijf stond jarenlang in de top 5 van de Great Place to Work-ranglijst, maar Marnix legde de lat graag nog hoger. Hij publiceerde het boek MensenHandel over zijn ondernemersreis en visie op HR en richtte in 2017 een eigen stichting op: The Present, een beweging die het ondernemers makkelijk maakt om meer maatschappelijke winst te boeken. In zijn tweede boek, ‘Het idealenboek’, helpt hij de lezer bij het omzetten van idealen in actie. Marnix is tevens stille vennoot van Blyde Benelux (B-Corp).

Annika Meerman

Annika Meerman is opgeleid tot arbeids- en organisatiepsycholoog en is als productmanager bij ICM verantwoordelijk voor het opleidingsaanbod op het gebied van Leiderschap & Management. Ze heeft veel positieve energie, is nieuwsgierig en gaat te werk met een open blik. Wat Annika typeert is dat ze graag verdieping opzoekt en doorvraagt tot de kern om te achterhalen waar het om gaat. Ze werkt graag ervaringsgericht en heeft een passie voor de ontwikkeling van mensen. Dat is de rode draad in haar loopbaan. Ze vindt het mooi om mensen tot nieuwe inzichten te laten komen, vooral als iemand verrast/geraakt wordt en voelt dat hij/zij dingen anders wil gaan doen.

De ICM Kennisparade vindt op maandag 25 september 2023 plaats in de Fabrique in Utrecht.

De Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Bereikbaarheid

  • Openbaar vervoer: Op station Maarssen stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. Je bereikt De Fabrique in 15 minuten lopen. Er zijn op station Maarssen ook OV fietsen beschikbaar.
  • Kom je met de auto? Parkeer dan op één van de 700 gratis parkeerplaatsen.
  • Heb je een elektrische auto? Dan is het mogelijk om deze op te laden via één van de vier laadpalen op ons parkeerterrein.

Contact details

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Mail dan naar events@icm.nl of bel 030 – 755 18 90.

Inschrijven

Investering

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Dat is ons motto. De ICM Kennisparade is dan ook ontstaan uit de wens mensen met elkaar te verbinden, kennis te delen en zo van elkaar te leren. Dit evenement heeft daarom geen winstoogmerk.

Investering (excl. btw)

€ 179,-

De investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

  • De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden voor evenementen zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.
  • Je ontvangt de factuur voorafgaand aan het evenement

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Mail dan naar events@icm.nl of bel 030 – 755 18 90.

Inschrijven