Deel je mee?

Wij geloven dat het doorgeven en delen van kennis mensen verder brengt. Ga maar na: als je een veelbelovende gedachte voor jezelf houdt, kan een idee nooit groot worden. Terwijl een idee dat je deelt, direct weer nieuwe en aanvullende ideeën oplevert. Bekijk onze video die daar meer over vertelt.

Doorgeven en delen van kennis

Wij willen daarom mensen stimuleren en inspireren om in hun dagelijkse leven meer hun kennis te delen met hun omgeving. Werk samen en benut de kwaliteiten van anderen, want het maakt je ideeën en je werk beter. Tegelijkertijd maakt het je werk leuker en motiveer je anderen hetzelfde te doen.

In onze opleidingen en trainingen laten wij mensen zien en ervaren hoe gemakkelijk het is hun omgeving meer te benutten en te betrekken. We doen dat op zo`n manier dat je ook na de cursus het beste uit jezelf en je omgeving blijft halen. Zo blijf je je leven lang leren! Naast onze opleidingen en trainingen delen wij op meer manieren onze kennis om mensen verder te helpen:

  • Onze seminars tegen een symbolische bijdrage.
  • Onze non-profit organisatie 4YoungPeople; die het Young Professionals mogelijk maakt zich te ontwikkelen.
  • Ons kennisplatform ICM Extra; bomvol 10 tips, artikelen, kennisvideo`s en e-books om jou verder te helpen.

Deel je mee?

Je kunt dat zelf ook direct ervaren door vandaag nog jouw kennis met een collega te delen. En natuurlijk ook door open te staan voor inzichten en ervaringen die collega’s met jou willen delen.

Door kennis niet te claimen, maar juist te delen komen we allemaal verder.

Deel je mee?