Tweedaags event – Inzicht in de dynamieken van je familiesysteem

“Peter toont zich een expert op het gebied van systemisch werken, zo’n zuivere begeleiding, steeds weer invoelend in de situatie en persoon, ieder kreeg wat hij/zij aankon, theoretische kaders die we direct hebben ervaren.”

“Bijzonder om zo op energetisch en zielsniveau te hebben gewerkt, iets waar ik sceptisch tegenover stond maar ik ben om. Het voelde als een “life changing event” voor mij.”

“Wat een fijne, integere en zorgvuldige begeleiding van Peter. Daarnaast voelde de groep heel veilig.” 

Peter Henneveld over je (on)bewuste patronen herkennen

Wanneer je regelmatig vastloopt in bepaalde situaties, zowel zakelijk als privé, kan het zijn dat de oorzaak te vinden is in je familiesysteem. Tijdens een opstelling krijg je inzicht in de dynamieken van jouw familiesysteem. Het maakt inzichtelijk wat jouw plek is, waarom je onbewust sommige keuzes maakt en laat zien waar het knelt. Denk aan patronen of valkuilen die met het blote oog niet altijd zichtbaar zijn.

Naast een systemische dag bieden we nu ook een tweedaags event aan. Tijdens deze twee dagen, inclusief overnachting, is er nog meer ruimte voor reflectie en verdieping. Je verblijft op het prachtige landgoed van de Hoorneboeg in Hilversum waar je aan de slag gaat met systemisch werken. Je leert hoe jij je verhoudt in andere (sociale) systemen buiten je familie, zoals die op je werk, in organisaties of groepen. Na afloop heb je inzicht in de basisprincipes van systemisch werken.

Je bent welkom op maandag 24 oktober vanaf 09.30 uur en het programma eindigt dinsdag 25 oktober om 16.30 uur. We starten met een minimale groepsgrootte van 8 personen. De doorgangsdatum is 1 september, meld je voor die tijd aan om zeker te zijn van een start.

Wat kun je verwachten

  • Jouw plek en ordening in het familiesysteem
  • Systemische dynamieken en patronen
  • De weg naar kracht en autonomie

Wat deze dagen je opleveren

  • Je hebt inzicht in de werking van het onderbewuste op ons handelen
  • Je hebt inzicht in de mogelijkheden tot heling, kracht en autonomie
  • Je hebt inzicht in hoe jij je verhoudt tot anderen in de persoonlijke en professionele context

Doelgroep

Je hebt het een en ander gehoord of gelezen over systemisch werken en familieopstellingen en wilt meer kennis en ervaring opdoen over dit onderwerp. Tijdens deze dag wordt er theorie behandeld maar ga je vooral aan de slag met de praktische toepassing.

Jouw persoonlijke online leeromgeving

Wanneer wij al je gegevens verwerkt hebben, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw inschrijving per email. In deze email vind jij je persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving met alle praktische informatie en inspiratie.

Mocht je binnen 48 uur na inschrijving nog steeds geen bevestigingsmail hebben ontvangen, check dan eerst je ongewenste email- en spambox. Wanneer de mail daar ook niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen via events@icm.nl.

Naast een systemische dag bieden we nu ook een tweedaags event aan. Tijdens deze twee dagen, inclusief overnachting, is er nog meer ruimte voor reflectie en verdieping. Deelnemers kunnen een vraag stellen, die wordt bekeken vanuit een opstelling. Tijdens een opstelling krijg je inzicht in de dynamieken van jouw familiesysteem. Het maakt inzichtelijk wat jouw plek is, waarom je onbewust sommige keuzes maakt en laat zien waar het knelt. Denk aan patronen of valkuilen die met het blote oog niet altijd zichtbaar zijn. Zo wordt duidelijk hoe te handelen, te veranderen en wat te laten. We starten op maandag 24 oktober vanaf 09.30 en het programma eindigt dinsdag 25 oktober om 16.30 uur.

Deze twee dagen zijn voor jou. Het is een moment voor jezelf, waar je terugkijkt naar het verleden maar ook de gelegenheid hebt te kijken naar de toekomst. Het is een moment op stil te staan bij vragen en patronen waar je herhaaldelijk tegenaan loopt. Veel deelnemers nemen deze inzichten mee terug naar hun dagelijkse leven. Zo kan je in alle rust en met hernieuwde kennis de toekomst tegemoet.

Heb je aanvullende vragen? Bel dan naar ICM Events (030- 7551890) en vraag naar Ingrid Bearda.

Inschrijven

Peter Henneveld

Peter Henneveld is systemisch coach en vond zijn eerste kennismaking met systemisch werken onvergetelijk. De emoties, verbijstering “hoe kan dit?” en de enorme opluchting waren voor hem ‘life-changing’. De fenomenale begeleiding die hij ervaarde gaven hem een nieuwe richting. Hoewel hij er niets van begreep voelde hij dat dit zijn routekaart was, die hij zocht in het begeleiden van mensen, teams en organisaties. Naast systemische opleidingen verdiept hij zich al jaren in sjamanistische werk en de native tradities waarin verbinding, balans en heling centraal staat. Dat zijn voor hem inspiratiebronnen die naadloos aansluiten op de essentie van systemisch werken.

Bij ICM is hij al jaren werkzaam trainer, waar hij anderen opleidt tot systemisch coach. Hij geeft de ICM Coachingsopleiding: Intuïtief Coachen en de opleiding Systemisch Teamtrainer en -coach. Daarnaast begeleidt hij teams, organisaties en geeft hij workshops en trainingen over familie-, organisatie- en ziekteopstellingen.

Deze dagen vinden plaats pal op de Hoorneboegse hei in Hilversum. Deze locatie is onderdeel van Buitenplaats De Hoorneboeg, een schitterend landgoed van 13 hectare eigen grond met een bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden. Zo zit je heerlijk comfortabel in de natuur. Er is tijdens het programma voldoende tijd voor jezelf, om te wandelen door de bossen of over de prachtige heide.

De Hoorneboeg
Hoorneboeg 5
1213 RE Hilversum
Bekijk de locatie in Google Maps  

Je kunt deze locatie bereiken op de volgende manieren: 

  • Openbaar vervoer: Station Hilversum en Hollandsche Rading liggen het meest dichtbij. Vanaf daar kun je met een OV-fiets, een taxi of de bus het laatste stukje naar De Hoorneboeg afleggen.
  • Auto: De Hoorneboeg ligt net ten zuiden van Hilversum. Vanaf de A27 ben je er met de auto binnen 5 minuten. Parkeren kost € 5,- per dag en kan alleen als je vooraf een plek reserveert. 

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving): € 470,00 excl. btw.
Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving): € 940,00 excl. btw.

De investering is inclusief koffie/thee, fruit, snacks, vegetarische lunch en hoofdmaaltijd.
Je ontvangt de factuur binnen een week na afloop het event.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.