Inzicht in de dynamieken van je familiesysteem (uitverkocht)

Helaas is dit evenement uitverkocht. Voor het tweedaags event – Inzicht in de dynamieken van je familiesysteem van maandag 24 oktober tot dinsdag 25 oktober 2022 zijn nog wel plaatsen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

“Peter toont zich een expert op het gebied van systemisch werken, zo’n zuivere begeleiding, steeds weer invoelend in de situatie en persoon, ieder kreeg wat hij/zij aankon, theoretische kaders die we direct hebben ervaren.”

“Bijzonder om zo op energetisch en zielsniveau te hebben gewerkt, iets waar ik sceptisch tegenover stond maar ik ben om. Het voelde als een “life changing event” voor mij.”

“Wat een fijne, integere en zorgvuldige begeleiding van Peter. Daarnaast voelde de groep heel veilig.” 

Leer je (on)bewuste patronen herkennen

Loop je steeds op hetzelfde punt vast in relaties met anderen maar weet je niet hoe je dit patroon kunt doorbreken? Maak jij keuzes waarvan je voelt dat ze eigenlijk niet bij je passen? Wellicht liggen de antwoorden op deze vragen voor jou in je familiesysteem.

Systemisch werken gaat uit van het principe dat iedereen hoort bij zijn of haar familiesysteem. Je hebt hierin jouw plek. We zijn hier (on)bewust mee verbonden en dit heeft invloed op onze waarneming, denken en voelen. Door familieopstellingen te maken, een onderdeel van systemisch werken, maak je dit systeem zichtbaar. Door deze ervaring ontstaat inzicht waardoor jij andere, bewustere keuzes kunt maken, zowel zakelijk als privé.

Tijdens deze systemische dag dinsdag 6 september, op het prachtige landgoed van De Hoorneboeg in Hilversum, ga je aan de slag met systemisch werken. Je leert hoe jij je verhoudt in andere (sociale) systemen buiten je familie, zoals die op je werk, in organisaties of groepen. Na afloop heb je inzicht in de basisprincipes van systemisch werken.

Wat kun je verwachten

  • Jouw plek en ordening in het familiesysteem
  • Systemische dynamieken en patronen
  • De weg naar kracht en autonomie

Wat deze dag je oplevert

  • Je hebt inzicht in de werking van het onderbewuste op ons handelen
  • Je hebt inzicht in de mogelijkheden tot heling, kracht en autonomie
  • Je hebt inzicht in hoe jij je verhoudt tot anderen in de persoonlijke en professionele context

Doelgroep

Je hebt het een en ander gehoord of gelezen over systemisch werken en familieopstellingen en wilt meer kennis en ervaring opdoen over dit onderwerp. Tijdens deze dag wordt er theorie behandeld maar ga je vooral aan de slag met de praktische toepassing.

Spreker

Peter Henneveld is systemisch coach en vond zijn eerste kennismaking met systemisch werken onvergetelijk. De emoties, verbijstering “hoe kan dit?” en de enorme opluchting waren voor hem ‘life-changing’. De fenomenale begeleiding die hij ervaarde gaven hem een nieuwe richting. Hoewel hij er niets van begreep voelde hij dat dit zijn routekaart was, die hij zocht in het begeleiden van mensen, teams en organisaties. Naast systemische opleidingen verdiept hij zich al jaren in sjamanistische werk en de native tradities waarin verbinding, balans en heling centraal staat. Dat zijn voor hem inspiratiebronnen die naadloos aansluiten op de essentie van systemisch werken.

Bij ICM is hij al jaren werkzaam trainer, waar hij anderen opleidt tot systemisch coach. Hij geeft de ICM Coachingsopleiding: Intuïtief Coachen en de opleiding Systemisch Teamtrainer en -coach. Daarnaast begeleidt hij teams, organisaties en geeft hij workshops en trainingen over familie-, organisatie- en ziekteopstellingen.

Plaats & datum

Je bent welkom op dinsdag 6 september 2022 vanaf 09.00 uur. De dag vindt plaats van 9.30 tot 20.00 uur.

Deze dag vindt plaats pal op de Hoorneboegse hei in Hilversum. Deze locatie is onderdeel van Buitenplaats De Hoorneboeg, een schitterend landgoed van 13 hectare eigen grond met een bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden.

De Hoorneboeg
Hoorneboeg 5
1213 RE Hilversum
Bekijk de locatie in Google Maps

Je kunt deze locatie bereiken op de volgende manieren:

  • Openbaar vervoer: Station Hilversum en Hollandsche Rading liggen het meest dichtbij. Vanaf daar kun je met een OV-fiets, een taxi of de bus het laatste stukje naar De Hoorneboeg afleggen.
  • Auto: De Hoorneboeg ligt net ten zuiden van Hilversum. Vanaf de A27 ben je er met de auto binnen 5 minuten. Parkeren kost € 5,- per dag en kan alleen als je vooraf een plek reserveert.

Programma

De dag is compleet verzorgd. Denk aan koffie/thee, snacks, vegetarische lunch en hoofdmaaltijd. Zo hoef je niet na te denken over de maaltijden of over je volle agenda, maar kun je volledig focussen op je rust. Het eten wordt verzorgd door het Hoorneboegse vegetarische restaurant ‘Bij de Tuinman’. De kok bereidt een heerlijke maaltijd voor, waarbij groenten uit eigen tuin gebruikt worden die op dat moment het lekkerste zijn. In overleg met de trainer kiezen we er bewust voor de dag alcoholvrij te houden.

09.00 Aankomst koffie, thee en iets lekkers
09.30 Welkom door ICM en kennismaken
11:15 Ordeningen in familiesystemen
11:45 Overdracht & projectie
12.30 Vegetarische lunch
13.30 Reis naar het onderbewuste
14.45 Werking van trauma, lot en rouw in systemen
15.30 Helende principes in familie-, team-, organisatiesystemen
16.30 De natuur in met individuele- / groepsopdracht
18.00 Vegetarische hoofdmaaltijd
19.00 Vragen & reflectie
20.00 Afscheid en naar huis

Jouw persoonlijke online leeromgeving

Wanneer wij al je gegevens verwerkt hebben, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw inschrijving per email. In deze email vind jij je persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving met alle praktische informatie en inspiratie.

Mocht je binnen 48 uur na inschrijving nog steeds geen bevestigingsmail hebben ontvangen, check dan eerst je ongewenste email- en spambox. Wanneer de mail daar ook niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen via events@icm.nl.

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving): € 189,00 excl. btw.
Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving): € 378,00 excl. btw.

  • De investering is inclusief koffie/thee, fruit, snacks, vegetarische lunch en diner.
  • Je ontvangt de factuur binnen een week na afloop het event.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Inschrijven