Inspiratiesessie – Maak indruk met je onboardingproces

Deze sessie zit vol. Wil je op de wachtlijst?
Stuur dan een mailtje naar events@icm.nl

Hoe verwelkom je nieuwe medewerkers binnen jouw organisatie? Heb je alles tot in de puntjes voorbereid en staat er een programma? Of moet alles nog halsoverkop geregeld worden? Een eerste werkdag maakt altijd veel indruk op een nieuwe medewerker. Het is aan de organisatie om ervoor te zorgen dat dit een goede (lees: onvergetelijke) indruk is. En niet alleen de eerste werkdag, maar ook de periode ervoor en erna zijn van belang om een medewerker optimaal te laten integreren.

Tijdens deze workshop ontdek je hoe je een goed onboardingprogramma biedt dat aansluit bij de organisatie. Je leert hoe je iedereen enthousiast meekrijgt en gaat direct aan de slag met een eigen, indrukwekkend onboardingprogramma.

Doelgroep

Je bent geïnteresseerd in onboarding, het staat op je to-do-list voor dit jaar of je hebt de eerste stappen voor een programma al gezet. Je wilt graag meer kennis en vooral inspiratie opdoen over onboarding. Deze inspiratiesessie zie je als boost om aan de slag te gaan met een programma voor jouw organisatie.

Programma

  • De ins & outs van onboarding (zoals: wat valt onder onboarding? En wanneer begin je?)
  • Waarom een organisatie niet meer zonder onboardingprogramma kan
  • Het onboardingmodel als basis voor je onboardingprogramma
  • Best practices, praktische tools en tips
  • Hoe je aan de slag kunt met onboarding voor je eigen organisatie

Na de inspiratiesessie zit je vol met ideeën en inspiratie. Je hebt een stappenplan om aan de slag te gaan met het onboardingprogramma voor je eigen organisatie.

Mariëlle & Roy

De workshop wordt verzorgd door Mariëlle van Wieringen en Roy Kreeftmeijer. Mariëlle is HR-adviseur bij ICM en implementeerde het ICM-onboardingprogramma met de input van medewerkers van de organisatie. Roy Kreeftmeijer is manager van de afdeling Klantsupport bij ICM. Hij was nauw betrokken bij het onboardingproject en is de aanjager van werkgeluk binnen ICM.

Plaats & Datum

De inspiratiesessie vindt plaats op ons kantoor in Utrecht:
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht

Je bent welkom op maandag 2 september 2019 vanaf 09.15 uur. De inspiratiesessie vindt plaats van 09.30 tot 12.00 uur.

Prijs

Omdat we het gaaf vinden om met elkaar kennis te delen is deze workshop kosteloos.

Aanmelden

Deze sessie zit vol. Wil je op de wachtlijst?
Stuur dan een mailtje naar events@icm.nl

Meer in HRM