Inspiratie webinar – Verlangen naar minder

“Ik ben Jelle ontzettend dankbaar dat hij zijn belangrijke zoektocht naar dat wat voldoening brengt met ons deelt – zodat we er allemaal van kunnen leren.” — Ernst-Jan Pfauth, mede-oprichter De Correspondent

“Jelle maakt minimalistisch en duurzaam leven aantrekkelijk, en dat is precies wat we nodig hebben!” — Babette Porcelijn, auteur van ‘De verborgen impact’

“Jelle straalt authenticiteit uit! Zijn missie – een duurzame, eerlijke en mooie wereld – komt recht vanuit zijn hart.”— Eveline Helmink, hoofdredacteur Happinez

Verlangen naar minder

Jelle Derckx over het versimpelen van je leven voor een rijker bestaan

Hoeveel tijd en aandacht besteed je aan dingen die je eigenlijk niet echt belangrijk vindt? En hoe verander je dat? Hoe kun je in een wereld vol prikkels bewuster en meer gefocust leven?

Met deze vragen en het boek ‘Denk groot & word rijk’ van Napoleon Hill in zijn koffer vertrekt Jelle Derckx in de zomer van 2011 naar Brazilië. Het boek en de reis veranderen zijn denken en daardoor zijn leven ingrijpend. Terug in Nederland begint hij met minimaliseren: minder spullen, minder schermtijd, minder afspraken, minder geven om onbelangrijke zaken en minder geld uitgeven. Dat geeft meer tijd en ruimte voor de dingen die écht belangrijk voor hem zijn, zoals persoonlijke groei, duurzaamheid en bewuste keuzes maken.

Tijdens dit webinar vertelt Jelle over de effecten van minimalisme op zijn leven. Hij deelt hoe ook jij van een mindset van ‘meer’ naar ‘genoeg’ kunt gaat. Daarnaast geeft Jelle je praktische tips voor meer ruimte in je hoofd, agenda en huis.

Programma

  • Jelles persoonlijke reis naar een gelukkiger en duurzamer leven
  • De voordelen van het toepassen van minimalisme in je leven
  • Hoe kun je zelf meer duurzame keuzes maken?
  • Hoe kun je veranderingen in leefstijl het beste aanpakken?
  • Praktische tips over minimalisme en duurzaamheid

Spreker

Jelle Derckx - ICM Webinar - Verlangen naar minderJelle Derckx is een veelgevraagd spreker en onder andere bekend van zijn blog growthinkers, waar hij schrijft over onderwerpen als persoonlijke groei, minimalisme en een duurzame lifestyle met een bereik van 35.000 unieke bezoekers per maand. Hij publiceerde in 2018 het boek ‘Verlangen naar minder’ waarin hij de lezer meeneemt in een zoektocht naar een bewust en duurzaam leven. Hij maakt de podcast ‘het groene hart’ over duurzaamheid en op dit moment schrijft hij aan zijn tweede boek over een nieuwe definitie van succes.

Datum & plaats

Het webinar vindt via Zoom plaats op dinsdagochtend 2 februari 2021.

Inloggen vanaf: 09.50 uur
Webinar: 10.00 – 11:15 uur

Het webinar is na afloop nog 48 uur beschikbaar.

* Op dinsdag 2 februari 2021 ontvang je uiterlijk één uur voor het seminar per e-mail de link naar Zoom. Heb je de link niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid je spam of mail naar events@icm.nl.

Let op: je kunt je tot 24 uur voor het seminar inschrijven

Investering

€ 22,50 excl. btw.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden voor evenementen zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Groepsinschrijving

Wil je een groepsinschrijving doen en een factuur ontvangen? Dat kan vanaf 4 personen. Op deze pagina vind je het inschrijfformulier voor groepsinschrijvingen.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.