Inspiratie webinar – Ongewenst wakker: als slapen niet lukt

”Leuk, goed verhaal en vooral goede tips!”

”Fijn dat het praktisch toepasbaar is in dagelijks leven.”

”Helder, informatief, praktisch, op een leuke manier interactief. Heel plezierig.”

Irma Leijten over wat jij kunt doen en laten om lekker te slapen

Hoe kan dat nou? Je drinkt geen koffie meer na 14:00 uur, je kijkt niet meer op je scherm na 21:00 uur, je gaat niet naar bed met een lege of te volle maag –  kortom je doet alles zoals ‘het hoort’ –  en toch slaap je niet als een roos. Zo frustrerend. Hoe komt dat? En belangrijker nog, wat helpt je om wel lekker weg te zakken?

Tijdens dit webinar op dinsdag 13 december 2022 legt slaapexpert Irma Leijten uit wat een goede voorbereiding op de nacht inhoudt, wat de impact daarvan is op in slaap vallen en wat je kunt doen en laten nadat je in bed bent gestapt. Je ontdekt hoe je meer grip krijgt op ‘niets meer hoeven’ en verwelkomt daarmee de door jou zo gewenste slaap.

Programmapunten

  • Het afbouwen van je activiteiten ’s avonds
  • De relatie tussen goede kwaliteit slaap en het afbouwen van activiteiten ’s avonds
  • Feiten en fabels over een goede voorbereiding op slaap
  • Wat kun je het beste doen en laten als je eenmaal in bed ligt?
  • Tips en tools om ‘niets te hoeven bereiken’ en zo slaap te verwelkomen

Spreker

Irma Leijten is trainer, coach en spreker bij LIJV en expert op het gebied van slaap. Ze schreef samen met collega Aline Kruit de boeken ‘Eerste hulp bij beter slapen’ en ‘Goede nacht’ over lekker slapen en beter presteren bij onregelmatige werktijden.

Als trainer en coach heeft Irma inmiddels heel wat mensen begeleid. Ze is gefascineerd door het fenomeen slaap. Haar opleiding aan de Sleepschool in Londen, mindfulness en het ACT-model hebben geleid tot verrassende inzichten in slapen en de oorzaken van slapeloosheid.

Die inzichten gebruikt ze in training en coaching om heel Nederland aan de gezonde slaap te krijgen. Haar aanpak kenmerkt zich door humor, doortastendheid en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Plaats & datum

Het webinar vindt via Zoom plaats op dinsdag 13 december 2022.

Inloggen vanaf: 15.50 uur
Start: 16.00 uur
Einde: 17.15 uur

* Kun je er op dit moment niet bij zijn? Geen probleem! We nemen het webinar op. Op dinsdag 20 december kun je de opname om 12.00 uur terugvinden op de digitale leeromgeving. Deze is dan beschikbaar tot en met dinsdag 3 januari 18.00 uur.

Zoomlink op jouw persoonlijke online leeromgeving

Wanneer wij al je gegevens verwerkt hebben, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw inschrijving per email. In deze email vind jij je persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving met alle praktische informatie en inspiratie.

Mocht je binnen 48 uur na inschrijving nog steeds geen bevestigingsmail hebben ontvangen, check dan eerst je ongewenste email- en spambox. Wanneer de mail daar ook niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen via events@icm.nl.

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving): € 12,50 excl. btw.

Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving): € 25,00 excl. btw.

Bij een zakelijke inschrijving kun je ofwel via iDEAL betalen ofwel aangeven dat je wilt betalen op basis van een factuur. Kies je voor een factuur, dan ontvang je deze binnen een week na aankoop per mail.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Groepsinschrijving

Wil jij met een groep van meer dan 19 personen deelnemen aan dit evenement? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@icm.nl.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit evenement.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.