Inspiratie Webinar – Interne Academie vormgeven

Babette Bajema over hoe je een eigen Academie vormgeeft

Vraag je je af hoe je leren en ontwikkelen zelf kunt vormgeven binnen jouw organisatie? Of ben je er al over uit dat je een interne academie wilt opzetten en wil je weten welke stappen daarvoor nodig zijn? Dan komt dit webinar op het juiste moment!

Een academie is een intern systeem dat jouw medewerkers structureel helpt zich te ontwikkelen, bijvoorbeeld via interne of externe trainingen en opleidingen. Dit draagt bij aan de toekomstbestendigheid van jouw organisatie en aan het (blijven) behalen van de organisatiedoelen. In dit webinar op dinsdagochtend 8 september legt expert Babette Bajema uit wat een academie is en hoe dit er in de praktijk kan uitzien. Je ontdekt via welke stappen je een eigen effectieve Academie vormgeeft.

Programma

  • Wat verstaan we onder een interne Academie?
  • Hoe ondersteunt leren de organisatiedoelen?
  • Verschillende vormen van een interne Academie
  • De plek van de academie in de organisatie
  • Tips voor het opzetten van een Academie

Spreker

Babette Bajema heeft als opleidingskundige met ruim 20 jaar ervaring voor diverse internationale organisaties gewerkt waar ze zich bezighield met ontwikkelvraagstukken op individueel-, team- en organisatieniveau. Zij geeft vorm aan strategische opleidingsvraagstukken en deelt haar kennis en ervaring graag met vakgenoten. Regelmatig verzorgt ze de leergang opleidingskunde voor ICM.

Klanten omschrijven Babette als een verbinder en iemand met een positieve energie die de omgeving in beweging brengt, creatieve oplossingen bedenkt, analytisch is en een hands on mentaliteit heeft.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 8 september
Start: 10.00 uur
Vragen: 11.00 uur
Einde: (uiterlijk) 11.15 uur
Locatie: Zoom

* Op 8 september ontvang je uiterlijk twee uur voor het webinar per e-mail de uitnodiging voor Zoom. Meld je je binnen twee uur voor start aan, mail dan voor de zekerheid events@icm.nl om de link te ontvangen.

Investering

€ 10 excl. btw early bird (eerste 100 tickets)
€ 15 excl. btw regulier

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.