Inspiratie webinar – Help! Hoe kom ik in slaap?

Irma Leijten legt uit wat jij kunt doen en laten om lekker (in) te slapen

Je ligt in bed en wilt graag (weer) inslapen, maar je hoofd blijft maar bezig. Allerlei gedachten houden jou wakker terwijl jij het liefst weg wilt zakken in een diepe slaap. Om gek van te worden, toch? Waarom komen die ideeën juist nu boven borrelen? Waarom blijven die gedachten over dat ene probleem maar doorgaan? Of waarom blijft dat liedje zich in je hoofd afspelen?

Op dinsdag 23 november legt slaapexpert Irma Leijten uit waarom dat zo is, en belangrijker, wat je eraan kunt doen. Je ontdekt hoe je meer grip krijgt op je gedachten, waardoor je gemakkelijker inslaapt of weer opnieuw inslaapt als je ’s nachts wakker wordt.

Programma

  • Hoe ons brein werkt en wat dat betekent voor slaap
  • De impact van gedachten op jou en je slaap
  • Feiten en fabels over een leeg hoofd en het stoppen van je gedachten
  • Waarom meditatie en mindfulness geen slaapmiddelen zijn
  • Tips en tools om je hoofd tot rust te brengen en zo slaap te verwelkomen

Spreker

Irma Leijten is trainer, coach en spreker bij LIJV en expert op het gebied van slaap. Ze ontwikkelde schreef samen met collega Aline Kruit het boek ‘Eerste hulp bij beter slapen’ en “Goede nacht’, over lekker slapen en beter presteren bij onregelmatige werktijden.

Als trainer en coach heeft Irma inmiddels al heel wat mensen begeleid. Ze is gefascineerd door het fenomeen slaap. Haar opleiding aan de Sleepschool in Londen, mindfulness en het ACT-model hebben geleid tot verrassende inzichten in slapen en de oorzaken van slapeloosheid.

Die inzichten gebruikt ze in training en coaching om heel Nederland aan de gezonde slaap te krijgen. Haar aanpak kenmerkt zich door humor, doortastendheid en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Over Irma Leijten

“Irma opent je de ogen, zodat je aan het eind van de training die spiegels van je ziel ’s nachts beter of langer dichtdoet! Professionele aanpak met gevoel én humor. Het levert inzichten en vaardigheden op om anders om te gaan met gedachten, gevoelens én gedrag.”

“Irma heeft een duidelijke visie op slaap en slaapproblemen. Ze kent haar doelgroep en staat voor kwaliteit; de deelnemers moeten krijgen wat ze nodig hebben. Ze brengt het daadkrachtig, vol enthousiasme en met humor!”

“Irma is bevlogen en betrokken en heeft enorme kennis over slaap en slapeloosheid. Doordat ze goed kan luisteren en verbinding legt, kan ze haar talent vertalen naar jouw situatie en je inzicht geven in je eigen slaapproces. Gun jezelf een kennismaking met haar om te onderzoeken of het ook iets voor jou is. Voor mij was het een keerpunt in mijn leven.”

Praktische informatie

Het webinar vindt via Zoom plaats op dinsdag 23 november 2021.

Inloggen vanaf: 15.50 uur
Start: 16.00 uur
Einde: 17.15 uur

Kun je er op dit moment niet bij zijn? Geen probleem! We nemen het webinar op. Op dinsdag 30 november kun je de opname om 12.00 uur terugvinden op de digitale leeromgeving. Deze is dan beschikbaar tot en met dinsdag 7 december 18:00 uur.

Zoomlink op jouw persoonlijke online leeromgeving

Wanneer wij al je gegevens verwerkt hebben, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw inschrijving per email. In deze email vind jij je persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving met alle praktische informatie en inspiratie. Zoals:

  • Zoomlink
  • Relevante artikelen over het onderwerp
  • Na afloop de opname om terug te kijken
  • En meer..

Mocht je binnen 48 uur na inschrijving nog steeds geen bevestigingsmail hebben ontvangen, check dan eerst je ongewenste email- en spambox. Wanneer de mail daar ook niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen via events@icm.nl.

Blijf op de hoogte van dit evenement via LinkedIn

Via deze link volg je dit webinar via LinkedIn. Blijf op de hoogte van updates en inspiratie rondom dit evenement en stel je vragen.

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving): € 12,50,- excl. btw.

Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving): € 25,00 excl. btw.

Bij een zakelijke inschrijving kun je ofwel via iDEAL betalen ofwel aangeven dat je wilt betalen op basis van een factuur. Kies je voor een factuur, dan ontvang je deze binnen een week na aankoop per mail.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Groepsinschrijving

Wil jij met een groep van meer dan 19 personen deelnemen aan dit evenement? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@icm.nl.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.