Inspiratie webinar – Goede nachtrust train je overdag

Irma Leijten over het verbeteren van je slaapkwaliteit

De nacht doorkomen is lastig als je slecht slaapt. Maar daar stopt het niet. Het gevecht tegen de vermoeidheid overdag en de zorgen voor de komende nacht kunnen ook een zware stempel drukken op plezier in je werk, sportactiviteiten en ontspanningsmomenten.

Tijdens dit inspiratie webinar leer je hoe overdag investeert in de kwaliteit van je slaap ‘s nachts. Je weet hierna welke impact jouw doen en laten overdag heeft op je slaap. Ook krijg je een aantal praktische tips en oefeningen die jouw nachten een stuk aangenamer maken.

Programma

  • Hoe ons 24 uurs bioritme werkt
  • De impact van ons bioritme op ons waakritme
  • Feiten en fabels over slapen
  • Hoe verstoor je vaak onbedoeld je slaap?
  • Wat zijn de gevolgen van een verstoring van je slaap en waakritme?
  • Wat kun je doen om je slaap te verbeteren?
  • Praktijksituaties en -voorbeelden

Spreker

Irma Leijten is trainer, coach en spreker bij LIJV en expert op het gebied van slaap. Ze ontwikkelde samen met Psychologie Magazine de online training Beter slapen en schreef samen met collega Aline Kruit het boek ‘Eerste hulp bij beter slapen’.

Als trainer en coach heeft Irma inmiddels al heel wat mensen begeleid. Ze is gefascineerd door het fenomeen slaap. Haar opleiding aan de Sleepschool in Londen, mindfulness en het ACT-model hebben geleid tot verrassende inzichten in slapen en de oorzaken van slapeloosheid.

Die inzichten gebruikt ze in training en coaching om heel Nederland aan de gezonde slaap te krijgen. Haar aanpak kenmerkt zich door humor, doortastendheid en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Over Irma Leijten

“Irma opent je de ogen, zodat je aan het eind van de training die spiegels van je ziel ’s nachts beter of langer dichtdoet! Professionele aanpak met gevoel én humor. Het levert inzichten en vaardigheden op om anders om te gaan met gedachten, gevoelens én gedrag.”

“Irma heeft een duidelijke visie op slaap en slaapproblemen. Ze kent haar doelgroep en staat voor kwaliteit; de deelnemers moeten krijgen wat ze nodig hebben. Ze brengt het  daadkrachtig, vol enthousiasme en met humor!”

“Irma is bevlogen en betrokken en heeft enorme kennis over slaap en slapeloosheid. Doordat ze goed kan luisteren en verbinding legt, kan ze haar talent vertalen naar jouw situatie en je inzicht geven in je eigen slaapproces. Gun jezelf een kennismaking met haar om te onderzoeken of het ook iets voor jou is. Voor mij was het een keerpunt in mijn leven.”

Praktische informatie

Het webinar vindt via Zoom plaats op donderdagochtend 8 april 2021.

Inloggen vanaf: 19.50 uur
Start: 20.00 uur
Vragen: 21.00 uur
Einde: (uiterlijk) 21.15 uur

Het webinar is na afloop nog 48 uur beschikbaar.

* Op donderdag 8 april 2021 ontvang je uiterlijk één uur voor het seminar per e-mail de link naar Zoom. Heb je de link niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid je spam of mail naar events@icm.nl.

Let op: je kunt je tot 24 uur voor het seminar inschrijven

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Ik betaal zelf (privé inschrijving):
€ 15,- excl. btw.

Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving):
€ 27,50,- excl. btw.

Bij een zakelijke inschrijving kun je ofwel via iDEAL betalen ofwel aangeven dat je wilt betalen op basis van een factuur. Kies je voor een factuur, dan ontvang je deze binnen een week na aankoop per mail.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Groepsinschrijving

Wil je een groepsinschrijving doen en een factuur ontvangen? Dat kan vanaf 4 personen. Op deze pagina vind je het inschrijfformulier voor groepsinschrijvingen.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.