Inspiratie Webinar – De 10 energizers voor meer kracht, energie en vitaliteit

Peter Kuijper over hoe je je energieniveau (weer) in balans brengt

Wanneer voelde jij je voor het laatst volledig fit en vitaal? Ben jij tevreden over je leefstijl en gedrag? Of wil je beter begrijpen hoe je je batterij oplaadt en je krachtiger en energieker voelen?

Zelf was Peter Kuijper in 2004 zijn balans compleet kwijt. Hij deed er 10 jaar over om zichzelf te hervinden en daarmee de beste versie van zichzelf te worden. In 2013 richtte hij zijn kennisinstituut Mind&Health op om al zijn verzamelde kennis en ervaringen te delen. Tijdens dit webinar vertelt hij hoe je je actuele energieniveau onderzoekt en deze via 10 energizers versterkt. Je hoort praktische voorbeelden en tools over de meest voorkomende energievreters en -gevers en zet je eerste stappen naar jouw Persoonlijke EnergiePlan (PEP).

Programma

  • Dé 10 energizers
  • Eerste stap naar een persoonlijk energieplan
  • Inzicht in energievreters en -gevers
  • Hoe kan jij zorgen voor tenminste een genoeg gevulde accu.
  • Bewustwording is ruimte in je hoofd en rust in je lijf

Over de spreker

ToPeter Kuijpert zijn 39e haalde Peter Kuijper zijn energie uit adrenaline, red bull en 15 espresso’s per dag. Gejaagdheid, onrust en zijn korte lontje kenmerkten hem. Het bracht hem als ondernemer veel, want als dagen ruim 18 uur duren, kun je een hoop werk verzetten. Maar op 4 augustus 2004 kwam het moment van besef: hij voelde zich een uitgehold wrak en vermoeider dan moe. Op dat moment plantte zich er een zaadje in hem. Hij besloot te gaan ontdekken hoe je én veel uit het leven kunt halen én toch ook goed voor jezelf kunt zorgen.

Nu, ruim 15 jaar later, zijn de 10 energizers niet meer uit zijn leven te denken. Sterker nog, het is Peters missie geworden om (onder de vlag van Mind&Health met circa 50 professionals) dit gedachtegoed de wereld in te brengen.

Ervaringen

“Superknap hoe Peter zo’n authentieke interactie kan creëren via een webinar!”

“Ik vond Peter een hele prettige spreker met een rustige en heldere stem en ook goede inhoudelijke punten. Dit maakte het erg prettig om naar te luisteren.”

“De praktische en persoonlijk manier om over energie niveaus te denken, op een fijne en engaging manier gedeeld.”

Praktische informatie

Datum: Donderdag 1 oktober
Start: 16.00 uur
Vragen: 17.00 uur
Einde: (uiterlijk) 17.15 uur
Locatie: Zoom

* Op 1 oktober ontvang je uiterlijk twee uur voor het webinar per e-mail de uitnodiging voor Zoom. Meld je je binnen twee uur voor start aan, mail dan voor de zekerheid events@icm.nl om de link te ontvangen.

Investering

€ 10 excl. btw early bird
€ 15 excl. btw regulier

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.