ICM Zomer Groeiprogramma – Webinars voor een zomergloed van binnenuit

Het is bijna zomer! Waar je fysiek summerproof wordt bij de sportschool, word je dat mentaal bij ICM. Bij het ICM Zomer Groeiprogramma volg je drie dinsdagen op rij een inspirerend webinar. Zo poets jij je kennis en inzichten weer op voor die heerlijke zomergloed van binnenuit.

Programma

Kun je er live niet bij zijn? Geen probleem! We nemen de webinars op. De maandag na het webinar kun je de opname om 12.00 uur terugvinden op de digitale leeromgeving. Deze is dan een week beschikbaar.

Een enkel webinar ticket kost € 9,99 excl. btw. (particulier tarief). Klik op een van bovenstaande links om een ticket voor het desbetreffende webinar te kopen. Op de huidige pagina koop je een voordelig combinatieticket waarmee je alle drie de webinars bijwoont voor slechts € 24,99 excl. btw (particulier tarief).

Koop een combinatieticket

Zoomlinks op jouw persoonlijke online leeromgeving

Wanneer wij al je gegevens verwerkt hebben, ontvang je van ons een officiële bevestiging van jouw inschrijving per email. In deze email vind jij je persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving met alle praktische informatie en inspiratie. Zoals:

  • Zoomlinks
  • Relevante artikelen over het onderwerp
  • Na afloop de opname om terug te kijken
  • En meer..

Mocht je binnen 48 uur na inschrijving nog steeds geen bevestigingsmail hebben ontvangen, check dan eerst je ongewenste email- en spambox. Wanneer de mail daar ook niet tussen staat, kun je contact met ons opnemen via events@icm.nl.

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die privé hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie. Het zakelijke tarief hanteren wij ook bij groepsinschrijvingen.

Per webinar
Ik betaal zelf (privé inschrijving): € 9,99 excl. btw.
Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving): € 19,99 excl. btw.

Een voordelig combinatieticket van 3 webinars
Ik betaal zelf (privé inschrijving): € 24,99 excl. btw.
Mijn werkgever betaalt (zakelijke inschrijving): €49,99 excl. btw.

Bij een zakelijke inschrijving kun je ofwel via iDEAL betalen ofwel aangeven dat je wilt betalen op basis van een factuur. Kies je voor een factuur, dan ontvang je deze binnen een week na aankoop per mail.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Groepsinschrijving

Wil jij met een groep van meer dan 19 personen deelnemen aan dit evenement? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@icm.nl.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.