Inspiratie Webinar – De 7 sleutels voor geluk in deze uitdagende tijd

Het coronavirus beheerst ons werk en sociaal leven grotendeels. Hoe reageer jij op deze crisis? Hoe ga je om met alle onzekerheden die op je afkomen? Hoe vind je inspiratie en geluk in deze onzekere tijd?

Erik Smithuis deelt tijdens dit Inspiratie Webinar op dinsdag 26 mei vanuit zijn visie en inzichten hoe je zo goed mogelijk met deze uitdagende tijd kunt omgaan. Hij geeft je handvatten om te ontdekken wat je belangrijk vindt en waar je (ook in deze tijd) energie van krijgt. Zijn inspirerende verhalen en praktische tips helpen je om betere keuzes te maken, je invloed te vergroten en meer grip te krijgen op je leven in tijden van onzekerheid.

Inschrijven

Programma

  • Omgaan met verandering en onverwachte situaties
  • Het vergroten van jouw invloed en initiatief
  • Hoe maak ik een positief verschil?
  • Waar krijg ik in deze tijd wél energie van?
  • Het vinden van innerlijke rust en vertrouwen

Ervaringen van deelnemers

“Ik vond het een fijne presentatie in een ontspannen sfeer over een mooi onderwerp en lekker normaal gebracht.”

“Thanks Erik, het was weer inspirerend om naar je te luisteren. Maar het zijn vooral ook de positieve energie die je uitstraalt en de pretoogjes die je hebt! Dat maakt het ontwapenend.”

“Wat fijn dat Erik deze webinars verzorgt! Met zijn relativeringsvermogen en positiviteit creëert hij vertrouwen en rust.”

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 26 mei
Start: 20.00 uur
Vragen: 21.00 uur
Einde: (uiterlijk) 21.15 uur
Locatie: Zoom

Inschrijven

Op 26 mei ontvang je uiterlijk twee uur voor het webinar per e-mail de uitnodiging voor Zoom. Meld je je binnen twee uur voor start aan, mail dan voor de zekerheid events@icm.nl om de link te ontvangen.

Meer in Persoonlijke groei