ICM Lockdown Groeiprogramma

Wegens succes verlengd

Alle coronamaatregelen: we kunnen er niet aan ontkomen. De omstandigheden kunnen we niet veranderen, maar wél de manier waarop we er mee omgaan. 

Eerder organiseerden we van 25 januari t/m 8 februari het ICM Lockdown Groeiprogramma met 7 gratis live webinars. Dit was een groot succes en we zijn overweldigd met positieve reacties en vragen of we hiermee door konden gaan. Daarom hebben we besloten het programma te vervolgen! Op maandagavond 22 februari, dinsdagavond 23 februari en donderdagavond 25 februari van 20.30 tot 21.30 uur kun je wederom volledig gratis bij ICM live online deelnemen aan inspirerende sessies!

Meld je eenmalig aan om deel te nemen. In de bevestigingsmail ontvang je een zoomlink waarin je toegang krijgt tot alle sessies. Je bepaalt zelf welke je volgt.

Let op: Heb je je eerder aangemeld voor de reeks van 25 januari t/m 8 februari? Dan is het niet nodig om je nogmaals aan te melden. Je ontvangt van ons automatisch een link naar deze extra sessies.

Programma

 • Ma 22 feb | Wouter de Jong – Mindgym: sportschool voor de geest
  Ontdek in 1 uur hoe je jouw mentale conditie verbetert
  .
 • Di 23 feb | Tijn Touber – De kracht van stilte, emoties en meditatie
  Tools en praktische tips om geestelijk sterk en gezond te blijven
  .
 • Do 25 | Erik Smithuis – De 5 inspirerende levenslessen van een ondernemer
  Inzichten voor iedereen die zijn leven wil verrijken
  .

Delen maakt gelukkig

Deel deze pagina gerust met anderen, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.

Praktische informatie

Maandag 22 februari, dinsdag 23 februari en donderdag 25 februari organiseren we van 20.30 tot 21.30 uur live de inspirerende sessies.

Als je je hebt aangemeld ontvang je per e-mail direct de link voor de Zoom-sessies. Dezelfde link is voor elke sessie opnieuw te gebruiken. Heb je de link niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid je spam of mail naar events@icm.nl.

Tijdens de sessies zijn enkel de sprekers te horen en te zien. Jouw eigen camera en microfoon blijven uit.

Let op: De sessies zijn niet terug te kijken.

Zoom

Inloggen vanaf: 20.20 uur
Sessies: 20.30 – 21:30 uur

Je kunt je gedurende het hele programma aanmelden. Dus ook nadat de eerste avond heeft plaatsgevonden.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 – 29 19 888 of events@icm.nl.

ICM Life Academy

ICM opleidingen & trainingen zette enkele maanden geleden Life Academy op om deelnemers kennis, inzicht en inspiratie te bieden op alle facetten van hun leven. Life Academy is voor iedereen die gelooft dat je als mens nooit af bent, maar altijd in beweging en ontwikkeling blijft. Met nieuwe inzichten willen wij je inspireren en je zelfbewustzijn stimuleren. Zo weet jij keuzes te maken die bijdragen aan jouw eigen levensgeluk. Door het prikkelen van je nieuwsgierigheid doe jij inzichten op die je leven verrijken.

Bij de Life Academy kom je samen om je te verdiepen in onderwerpen als:

Werk & Ambitie
Vitaliteit & Mindset
Zelfkennis & Zingeving
Relaties & Verbinding