ICM Groeiprogramma: 3 gratis(!) webinars

3 gratis webinars voor meer focus, structuur en rust in je werk

Met Tom Thomassen, Cynthia Schultz en Joep Langen

Betrap je jezelf er weleens op dat een werkdag voorbij is gevlogen zonder dat je veel werk hebt verzet? Scroll je soms ongemerkt langer dan je lief is door social media? En schuif je weleens acties voor je uit terwijl je echt wel weet dat dit eigenlijk niet verstandig is? Menselijk is dat zeker, maar handig niet altijd. Hoe kan het anders? 

Een aantal doodeenvoudige tips en inzichten maken een wereld van verschil. Op drie dinsdagen vanaf 31 januari 2023 organiseren we gratis webinars waarin experts je een kijkje geven in de wondere wereld van subtiele afleiding en uitstelgedrag. Én je krijgt hacks om hier korte metten mee te maken. Meer focus, structuur en rust in je werk: dat is het resultaat van deze webinarreeks. 

Lees meer over de sprekers

Programma in het kort

Dinsdag 31 januari
Webinar 1 | Tom Thomassen | Maak jezelf los van dagelijkse verleidingen: hoe briljant ontworpen apps zich onweerstaanbaar maken 

Dinsdag 7 februari
Webinar 2 | Cynthia Schultz | Wat wil je en hoe bereik je dat volgens een concreet stappenplan? 

Dinsdag 14 februari
Webinar 3 | Joep Langen | Smoesjes, hoe ga je om met je eigen uitstelgedag? 

Lees meer over de webinars

De webinars vinden plaats van 20.00 tot 21.15 uur. Je kunt inloggen vanaf 19.50 uur.

Elk webinar is los te volgen. Binnen 72 uur nadat een webinar heeft plaatsgevonden vind je de opname ervan op de online leeromgeving. Hiertoe krijg je toegang binnen 48 uur na je inschrijving voor het ICM Groeiprogramma. Let op: de webinars zijn tot dinsdag 28 februari beschikbaar om terug te kijken.

Kosteloos te volgen

Deze speciale webinarreeks is helemaal gratis te volgen. Als opleider geloven wij in het delen van kennis: samen komen we verder. Leren en ontwikkelen gunnen we iedereen, daarom is dit een cadeautje van ons aan jou!

Delen maakt gelukkig

Deel deze pagina gerust met anderen, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.

.

Maak jezelf los van dagelijkse verleidingen: hoe briljant ontworpen apps zich onweerstaanbaar maken 

Dinsdag 31 januari, 20.00 - 21.15 uur

Door Tom Thomassen
Welk gevoel krijg jij als je iemand hebt geappt, weet dat deze persoon het gelezen heeft, maar niets terugstuurt? Welk gevoel krijg jij als je een bericht post op social media, maar na een kwartier nog niemand deze heeft geliket? Check je door dat gevoel je WhatsApp of social media post minder vaak, of juist váker?

In dit webinar leer je hoe social media, nieuwapps, Google en zelfs je mail ontworpen zijn om jou te verleiden zoveel mogelijk van deze services gebruik te maken. Dit slurpt tijd op die je ook heel anders kunt besteden!

In dit webinar hoor je hoe je los kunt komen uit deze duivelse (en tegelijkertijd briljant ontworpen) loop, hoe je meer rust op een dag ervaart en hoe je aandacht richt op waar je écht blij van wordt.

Wat wil ik en hoe bereik ik dat volgens een concreet stappenplan?

Dinsdag 7 februari, 20.00 - 21.15 uur

Door Cynthia Schultz
Zou het niet fantastisch zijn als dat waar je van houdt, waar je goed in bent, waar je betaald voor kunt worden én wat de wereld nodig heeft samenkomen in één passie? In dit webinar helpt Cynthia je om te ontdekken hoe dit, je 'ikigai', voor jou eruit kan zien. Ook neemt ze je mee in drie praktische stappen om meer grip te krijgen op je werk en productiviteit en om met rust en focus toe te werken naar dat wat jij belangrijk vindt.

Smoesjes, hoe ga ik om met mijn uitstelgedag? 

Dinsdag 14 februari, 20.00 - 21.15 uur

Door Joep Langen
Schuif jij weleens acties voor je uit terwijl je echt wel weet dat dit eigenlijk niet verstandig is? Heb je weleens last van je eigen uitstelgedrag of dat van anderen? Hoe komt het? En vooral: wat doe je eraan? In dit webinar krijg je een bizar eenvoudig, maar dodelijk effectief stappenplan om af te rekenen met uitstelgedrag. Dat is natuurlijk mooi, maar de praktijk blijkt toch vaak wat uitdagender. Daarom gaan we deze avond live aan de slag met energieverslindende uitstelvoorbeelden van deelnemers. Van jou dus. Nu geen smoesjes meer... In de actiestand!

Inschrijven

Joep Langen

Joep Langen heeft een stevige carrière achter de rug als professioneel uitsteller. In 2014 besloot hij zijn hart te volgen en startte hij de impact onderneming Koeckebackers op. Nu traint, coacht en faciliteert Joep mensen in organisaties op het gebied van betekenisvol leiderschap. Al meer dan 2500 mensen heeft hij mogen uitdagen met de vraag: Welk verschil durf jij met jouw talent te maken in de wereld om je heen? Smoesjes en uitstelgedrag zijn daarbij aan de orde van de dag! 

Cynthia Schultz

Cynthia Schultz is eigenaar van Structuurjunkie, waarmee ze jaarlijks tienduizenden mensen helpt naar meer overzicht, meer structuur, minder stress en minder chaos. Dat doet ze onder andere met de populaire Structuurjunkie Planners, haar boek Goed Werk en met haar online trainingen. Ze vindt niks leuker dan mensen verder helpen naar meer structuur en productiviteit. Want iedereen kan plannen en iedereen heeft er baat bij.

Tom Thomassen

Tom Thomassen heeft een grote liefde voor onze gezamenlijke fantastische supercomputer: het menselijke brein. Het fascineert hem enorm wat we ermee kunnen, maar soms nog meer hoe de moderne wereld totaal niet is ingericht om het maximale uit onszelf te halen: onze creativiteit, productiviteit, mentale rust, aandacht, relaties met anderen en gevoel van geluk. Die moderne wereld zal niet snel veranderen, maar gelukkig kunnen wij het onszelf wel gemakkelijker maken!  Tom is trainer bij ICM en heeft een opleidingsachtergrond in de neuropsychologie.

Deze webinarreeks vindt online via Zoom plaats.

Kijk de webinars terug op onze Online Leeromgeving

Kun je de webinars niet live bijwonen? We nemen de webinars op zodat je ze na afloop kunt terugkijken. Uiterlijk 72 uur nadat een webinar heeft plaatsgevonden vind je de opname terug op onze online leeromgeving. Hiertoe ontvang je inloggegevens nadat we je inschrijving hebben verwerkt. Let op: het verwerken van je inschrijving kan 48 uur duren. De opnames blijven tot 28 februari beschikbaar.

Je kunt je gedurende het hele programma inschrijven, dus ook nadat er al webinars hebben plaatsgevonden. Na inschrijving ontvang je direct een mail met de zoomlink om de webinars te volgen. De webinars die al plaatsgevonden hebben zijn na inschrijven tot dinsdag 28 februari terug te kijken op de online leeromgeving.

Waar wacht je nog op?

Schrijf je in!