Met Kilian Wawoe & Jack Burema

Houd jij je als HR-professional ook bezig met thema’s als het beloningsbeleid, de wijzigingen in de arbeidswetgeving en het vergroten van de productiviteit van medewerkers? Maar weet jij hier niet altijd het antwoord op? Tijdens dit HR Inspiratie event op 9 november 2020 leer je van ervaren professionals hoe je beleid maakt op deze thema’s.

De toonaangevende sprekers dr. Kilian Wawoe en Mr. Jack Burema delen deze dag de nieuwste inzichten op het gebied van beoordelen, belonen en het arbeidsrecht. De twee sprekers belichten elk hun eigen expertise over dezelfde onderwerpen. In de ochtend staat het thema ‘functioneren en disfunctioneren zichtbaar maken’ centraal en na een biologische lunch belichten we het thema ‘flexibilisering en verhogen van de betrokkenheid’. Na elke themasessie diep je het onderwerp in kleine tafelsessies verder uit met andere ervaren HR-professionals onder begeleiding van Kilian en Jack.

Het sparren en elkaar helpen bij vraagstukken waar je tegenaan loopt is doorgaans een feest der herkenning. We nodigen je van harte uit om te laten inspireren en met een nieuwe blik naar de praktijk te leren kijken.

Doelgroep

Dit event heeft als doel HR en L&D professionals samen te brengen en hen de nieuwste inzichten in het vakgebied te bieden. Tijdens het evenement staan actuele uitdagingen van HR professionals in Nederland centraal en delen we actuele casussen met elkaar. De gedachte hierbij: samen kom je verder!

Bekijk programma

Inschrijven

09.30 uur Inloop
10.00 uur Start opening Lieke Bosch (HR Manager bij ICM opleidingen & trainingen)
10.15 uur Functioneren en disfunctioneren zichtbaar maken
11.00 uur Break
11:15 uur Ronde 1 | Casussessie
12.15 uur Netwerklunch
13.00 uur Flexibilisering en verhogen van de betrokkenheid
13.45 uur Break
14:00 uur Ronde 2 | Casussessie
15:00 uur Wrap up
15.30 uur Netwerkborrel

Functioneren en disfunctioneren zichtbaar maken

10.15 - 11.00 uur

Keynote | Kilian Wawoe & Jack Burema
Personele kosten zijn voor veel organisaties de grootste kostenpost. Daar komt bij dat in organisaties waar ondergepresteerd wordt deze kosten niet het beoogde effect bereiken. Hoe ga je binnen jouw organisatie om met mensen die onderpresteren? Wat is het effect hiervan op de rest van het personeel? Het oude performance management systeem moet plaats maken voor een alternatief dat belonen en presteren in de juiste balans brengt. Daarnaast zijn juridische afspraken in positieve tijden vaak goed geregeld, maar hoe is dat in mindere tijden?

Flexibilisering en verhogen van de betrokkenheid

13.00 - 13.45 uur

Keynote | Kilian Wawoe & Jack Burema
Wil jij met jouw HR-team ook investeren in een positieve werkcultuur en de betrokkenheid van medewerkers vergroten? Kilian en Jack bespreken hoe je een positieve werkomgeving creëert, ook in organisaties waarin men veelal afhankelijk is van flexibele krachten. Je krijgt antwoord op vragen als: hoe gaan betrokkenheid en flexibiliteit samen en wat beweegt medewerkers eigenlijk om zich verbonden te voelen? In deze sessie leer je hoe je als HR professional meer regie pakt over het personeelsbeleid in plaats van je laten leiden door de wet.

Casussessies

11.15 - 12.15 uur en 14.00 - 15.00 uur

Voorbeelden van praktijkcasussen

 • Hoe voer ik een jaargesprek dat motivatie verhoogt en de kans op burn-out verlaagt?
 • Hoe ga ik om met generatieverschillen in beloning?
 • Kun je medewerkers aantrekken en beter binden door op de juiste manier te coachen?
 • Hoe kan ik belonen op basis van HR-Analytics?
 • Hoe trek ik en behoud ik young professionals?
 • Omgaan met duurzame inzetbaarheid
 • Ik wil mijn organisatie vitaler maken, waar begin ik?
 • Welke mogelijkheden en grenzen brengt het geldende arbeidsrecht met zich mee?
 • Omgaan met wijzigingen in het arbeidsrecht

Inschrijven

Dr. Kilian Wawoe

Dr. Kilian W. Wawoe promoveerde in 2010 op het thema Proactive Personality, een onderzoek naar ondernemend gedrag binnen de bankensector. In dat jaar verscheen ook zijn spraakmakende boek 'Bonus'. Momenteel is hij werkzaam als parttime docent Human Resource Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf op het gebied van organisatieontwikkeling.

Mr. Jack Burema

Mr. Jack Burema is een ervaren professional met een bewezen geschiedenis in de advocatuur. In zijn dagelijkse werk ziet hij talloze organisaties die het fantastisch geregeld hebben voor hun personeel als het goed gaat, maar niet als het minder gaat met de organisatie. Jack is eigenaar van de Thuisadvocaat en al meer dan 10 jaar docent-trainer bij ICM opleidingen & trainingen.

Lieke Bosch

Lieke Bosch is HR Manager bij ICM opleidingen & trainingen. Daarnaast is ze mede-initiatiefnemer van People Matters NL. Deze community is in november 2019 opgezet door Lieke Bosch en Mariëlle van Wieringen met als missie het faciliteren van de ontwikkeling van HR professionals en HR afdelingen in Nederland. De gedachte hierbij: samen kom je verder!

Het HR Inspiratie event vindt op maandag 9 november 2020 plaats bij InnStyle in Maarssen.

InnStyle
Herenweg 55
3602 AN
Maarssen

Open locatie in Google Maps

ICM HR netwerkevent 2020 InnStyle in Maarssen

Investering: € 279 excl. BTW

 • Dit evenement is inclusief koffie, thee, fris, (biologische) lunch en borrel na afloop
 • De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden voor evenementen zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.
 • Je ontvangt de factuur voorafgaand aan het evenement

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit evenement. Er zijn max. 100 plekken beschikbaar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 – 29 19 888 of events@icm.nl.

Meer in HRM