ICM Groeiprogramma: 3 gratis webinars om (weer) voor jezelf te kiezen

3 gratis webinars om (weer) voor jezelf te kiezen

Heb je wel eens het gevoel dat je vastloopt in je leven? Dat de keuzes die je maakt niet echt bij je passen? Dat je meer voor anderen zorgt dan voor jezelf? En wil je leven met meer zelfinzicht en zelfliefde? Dan is deze gratis webinarreeks iets voor jou!

Bij ICM opleidingen & trainingen helpen we jou om weer de regie te nemen over je eigen leven. In drie webinars ontdek je hoe je je eigen geluk kunt creëren, hoe je wat liever voor jezelf wordt en hoe je meer plezier ervaart in je werk en privéleven. Dit is jouw kans om (weer) voor jezelf te kiezen! Want als jij niet voor jezelf kiest, wie doet het dan?

Inger Strietman als jouw gids

Inger Strietman is coach, spreker, schrijver en dé expert op het gebied van gezond egoïsme. Met haar boek ‘Mag ik even mijn aandacht’ bracht ze dit belangrijke thema massaal onder de aandacht. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren en stimuleren om te leven van binnenuit en keuzes te maken die echt passen.

Met haar energie, humor en doortastende aanpak heeft Inger inmiddels vele mensen en bedrijven geïnspireerd en begeleid. Eerder verscheen haar boek ‘100 dingen die je eerder had willen weten’ waarin ze uitlegt hoe het leven nu eigenlijk echt werkt.

Lees meer over de sprekers

Programma in het kort

De webinars geven een introductie in een bepaald onderwerp. Wil je je graag verder verdiepen? Bekijk dan eens ons trainingsaanbod.

Woensdag 6 maart 2024
Webinar 3 – Self-care, hoe vaak zet jij jezelf op nummer één?

Bekijk het volledige programma

Geweest:

Donderdag 22 februari 2024
Webinar 1 – Belemmerende overtuigingen, hoe buig je ze om?

Dinsdag 27 februari 2024
Webinar 2 – Zelfcompassie, hoe kun je vriendelijker omgaan met jezelf?

Tijden

Inloggen vanaf: 19.50 uur
Webinar: 20.00 – 21.15 uur

Elk webinar is los te volgen. Extra cadeautje: de opname van het webinar ontvang je binnen 72 uur in je mailbox, dan kun je deze nog eens rustig terugkijken. De opnames zijn tot woensdag 20 maart beschikbaar.

Kosteloos te volgen

Deze speciale webinarreeks is helemaal gratis te volgen. Als opleider geloven wij in het delen van kennis: samen kom je verder. Leren en ontwikkelen gunnen we iedereen, daarom is dit een cadeautje van ons aan jou!

Delen maakt gelukkig

Deel deze pagina gerust met anderen, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen.

Schrijf je hier gratis in!

Kijk hieronder voor het volledige programma.

Webinar 1 - Belemmerende overtuigingen, hoe buig je ze om? - Met Daniella Zwaaf

Donderdag 22 februari 20.00 - 21.15 uur

Voel je soms dat je jezelf tegenhoudt te doen wat je echt wilt? Dat je vast zit in negatieve gedachten of in patronen die je beperken? Leer hoe je je bewust wordt van je belemmerende overtuigingen en hoe je deze kunt ombuigen of loslaten. Maak kennis met Voice Dialogue, een methode om de verschillende kanten van jezelf te ontdekken en accepteren, en met ACT, een vorm van gedragstherapie die je helpt om te handelen naar waarden die voor jou belangrijk zijn. Na dit webinar heb je handvaten die je veerkracht vergroten en perfectionisme verminderen.

Webinar 2 - Zelfcompassie, hoe kun je vriendelijker omgaan met jezelf? - Met Mireille Bruin

Dinsdag 27 februari 20.00 - 21.15 uur

Ben je vaak streng voor jezelf? Vind je het moeilijk om je eigen fouten of tekortkomingen te accepteren? Leer met mildheid naar jezelf te kijken, en ontdek wat je kunt doen om jezelf te ondersteunen in moeilijke situaties. Ook onderwerpen als mindfulness, omgaan met dat strenge stemmetje in je hoofd en hoogsensitiviteit komen aan bod. Na dit webinar kijk je met meer aandacht en minder oordeel naar jezelf, en heb je tips om meer in het hier en nu te leven.

Webinar 3 - Self-care, hoe vaak zet jij jezelf op nummer één? - Met Inger Strietman

Woensdag 6 maart 20.00 - 21.15 uur

Wil je meer tijd en ruimte voor jezelf creëren? Wil je jezelf bevrijden van de 'gevangenis van moetjes' en grenzen leren stellen? Dit kan door jezelf vaker op nummer één te zetten. Leer hoe je je agenda kunt inzetten om jezelf en je vrije tijd te koesteren. Krijg tips voor beter timemanagement en het ontwikkelen van een Growth Mindset. Ontdek wat gezond egoïsme is en hoe je dat kunt toepassen in je relaties. Je eindigt deze webinarreeks met een plan om je self-care te verbeteren en je eigen keuzes te maken.

Inschrijven

Inger Strietman

Inger Strietman is coach, spreker, schrijver en dé expert op het gebied van gezond egoïsme. Met haar boek ‘Mag ik even mijn aandacht’ bracht ze dit belangrijke thema massaal onder de aandacht. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren en stimuleren om te leven van binnenuit en keuzes te maken die echt passen.

Met haar energie, humor en doortastende aanpak heeft Inger inmiddels vele mensen en bedrijven geïnspireerd en begeleid. Eerder verscheen haar boek ‘100 dingen die je eerder had willen weten’ waarin ze uitlegt hoe het leven nu eigenlijk echt werkt.

Daniella Zwaaf

Daniella Zwaaf is coach, trainer en traumabehandelaar die mensen helpt om bewust te worden van hun belemmeringen en te gaan voor waar ze in geloven en gelukkig van worden. Haar trainingen staan vaak in het teken van leiderschap en verbinding, waarbij ze onder andere de ACT methode bij gebruikt. Haar passie voor coaching en training komt mede voort uit de geschiedenis van haar opa en andere familie in de Tweede Wereldoorlog. Dit motiveert haar om pijn en ongemak en onrecht aan te pakken en ruimte te maken voor het “onbespreekbare”.

Mireille Bruin

Mireille is een gepassioneerde coach op het gebied van persoonlijk leiderschap, impact, compassie en verbinding. Al 17 jaar lang helpt ze mensen om deze kwaliteiten te ontwikkelen, met behulp van methoden zoals mindfulness, NLP en familieopstellingen. Mireille begeleidt mensen die moeite hebben met persoonlijk leiderschap en die het een uitdaging vinden om compassie voor zichzelf te vinden. Ze gelooft dat hoog sensitiviteit een kracht is, en met de juiste aanpak kan dit ingezet worden in zowel privé als werksituaties, wat als bevrijdend ervaren kan worden. Ze nodigt je uit om met meer aandacht en minder oordeel naar jezelf te kijken.

Deze webinarreeks vindt online via Zoom plaats.

Kun je de webinars niet live bijwonen? We nemen de webinars op zodat je ze na afloop kunt terugkijken. Uiterlijk 72 uur nadat een webinar heeft plaatsgevonden ontvang je een mail met daarin de opname van het webinar. De opnames zijn tot woensdag 20 maart beschikbaar.

Schrijf je in!

Je kunt je gedurende het hele programma inschrijven, dus ook nadat er al webinars hebben plaatsgevonden. Is een webinar al geweest? Binnen 72 uur na het laatste webinar ontvang je een mail met daarin nogmaals alle drie de webinars.

Waar wacht je nog op?

Schrijf je in!