Even voorstellen… Dit is Steffie!

Steffie van der Weijden is sinds 27 januari 2020 Process Owner Redactie & Online Support op de afdeling Leren & Presteren. In mei 2019 startte ze in een topparttimerfunctie op dezelfde afdeling.

Wat ga je doen bij ICM?

“Sinds kort ben ik gestart als Process Owner van Redactie & Online Support, een volledig nieuwe functie bij ICM. Als topparttimer ben ik op dezelfde afdeling werkzaam geweest. Toen deze functie werd gecreëerd, kon er voor mij geen betere timing zijn en heb ik gesolliciteerd. In mijn nieuwe rol heb ik contact met zowel docenten als cursisten over het digitale platform dat wij bij iedere cursus aanbieden. Daarnaast is deze afdeling verantwoordelijk voor het redigeren van het lesmateriaal, zodat het in perfecte staat bij de cursisten terechtkomt. Hierin zal ik zelf een deel oppakken en een team van topparttimers coördineren. Daarnaast vul ik mijn tijd met verschillende projecten rondom procesverbetering.”

Hoe ben je bij ICM terecht gekomen?

“Het welbekende via-via-verhaal is op mij van toepassing. Van vrienden hoorde ik vaker over deze fijne werkplek en aangezien ik zelf zoekende was hoe ik mijn toekomst zou gaan inrichten, klonk dit als een hele fijne thuisbasis. Uiteindelijk ben ik in korte tijd zo verknocht geraakt aan het bedrijf, de mensen, de visie, dat ik hier niet meer weg wilde!”

Waar heb je het meeste zin in om je tanden in te zetten?

“Een klein deel van het werk zal hetzelfde blijven, maar daarnaast kijk ik er het meest naar uit om grotere langlopende projecten aan te gaan. Aangezien ik de afgelopen maanden zelf heb ervaren waar de valkuilen en obstructies in de werkzaamheden zitten, heb ik nu de tijd en functie om daar daadwerkelijk wat aan te veranderen. Ik kijk ernaar uit dieper de processen in te duiken en échte verbeteringen door te voeren voor de afdeling!”