Even voorstellen… Dit is Pepijn!

Pepijn de Wit werkt sinds maart 2018 bij ICM als studieadviseur in het Adviescenter met een flexcontract. Sinds 1 augustus 2019 is hij een vaste ICM’er!

Wat vind jij het leukste aan werken als Studieadviseur?

“Het leukste aan studieadviseur zijn vind ik het contact met andere mensen. Het sociale karakter van de functie. Werken als studieadviseur is gewoon een mooie uitdaging. Elk gesprek is namelijk weer een verrassing. Iedereen heeft een eigen verhaal, een eigen handleiding, en het kunnen helpen van anderen door te luisteren en te adviseren geeft mij veel voldoening.”

Wat is het interessantste dat je afgelopen jaar hebt geleerd?

“Dat werken niet altijd als werken hoeft te voelen. Je doet weliswaar je job maar door de unieke sfeer bij ICM en de vriendschappen met je collega’s voelt dit niet zo. Ik mag in m’n handjes knijpen met de manier waarop ik soms fluitend naar huis fiets.”

Jij werkt 3 dagen per week bij ICM. Wat doe je nog meer?

“Ik ben jazz-zanger en bandleider van jazzcollectief Cats Collective. Ik treed veel op en schrijf daarnaast ook liedjes voor verschillende bands en projecten. Als er één ding is waar ik echt geluk uit haal, is het toch wel het schrijven van een goed lied.”

We zijn blij met jou in ons team Pepijn. Heel veel succes!