Even voorstellen… Dit is Monique!

Met trots stellen we weer een nieuwe ICM’er aan je voor. Monique Pauw werkt sinds 16 september 2019 als Learning & Development Consultant op onze afdeling Incompany.

Welke rol heb je precies bij ICM?

Als Learning & Development Consultant werk ik met veel plezier bij het Incompany team. In samenwerking met trainers begeleid ik organisaties bij de ontwikkeling en organisatie van leertrajecten. Deze trajecten moeten aansluiten op hun ontwikkelambities en -behoeften. Het ontwikkelen van mensen en organisaties is mijn passie en dit doe ik het liefst met een team in een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling van mensen zowel intern als extern centraal staat, zoals ICM.

Wat is de grootste invloed geweest op jouw carrièrepad?

Eigenlijk is er niet één factor aan te wijzen. Mijn vader is altijd een voorbeeld voor mij geweest hoe talent, plezier, doorzettingsvermogen en prestatie hand in hand gaan en hoeveel je hiermee kan bereiken. Ik heb altijd een drijfveer gehad om de ‘wereld beter te maken’. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij een training en consultancy bedrijf in Johannesburg (Zuid-Afrika) en kansarme jongeren uit townships opgeleid voor een baan in de hotelindustrie. Het was een bijzondere en leerzame ervaring om een bijdrage te leveren aan een (nieuwe) toekomst van jongeren in een hele andere cultuur en samenleving.

Na mijn studie heb ik als sustainability consultant vele organisaties ondersteund op het gebied van duurzaamheid. Een inspirerend leiderschap trainings- en coachingtraject heeft mij geholpen in mijn (groeiende) bewustzijn dat ik veel voldoening haal uit het ontwikkelen en (laten) groeien van mensen/teams/organisaties. Dit inzicht heeft ertoe geleid dat ik ‘leren en persoonlijke ontwikkeling’ een (nog) prominentere plek wilde geven in mijn verdere loopbaan. Ik houd me dus nog steeds bezig met duurzaamheid, maar dan gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

Een bijdrage leveren aan het (verder) positioneren van ICM als strategische partner voor organisaties op het gebied van leren en ontwikkelen. Er is zoveel expertise, ervaring en enthousiasme voor het vakgebied aanwezig binnen ICM en ik ben ervan overtuigd dat ICM de partij is om organisaties hierbij te ondersteunen. Hier ga ik mij met plezier voor inzetten!

We zijn blij met jou in ons team Monique. Heel veel succes!