Even voorstellen… Dit is Manon!

Manon Deterd Oude Weme is sinds 1 december 2019 een ICM’er. Ze is Process Owner Examenbureau op de afdeling Klantsupport.

Welke rol heb je precies bij ICM?

“Ik ben Process Owner bij het Examenbureau van ICM. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het laatste stukje van alle opleidingen en trainingen. De ontwikkeling van examens, het nakijken van praktijkopdrachten, het aanvragen van examens en nog veel meer; het gaat allemaal via mij. Dit doe ik samen met twee topparttimers (ondersteunende parttime krachten).”

Wat zocht jij in een nieuwe baan?

“Deze baan is mijn eerste baan! Ik was op zoek naar een omgeving waar ik uitgedaagd word met veel eigen verantwoordelijkheid en ook ruimte krijg om zelf projecten aan te pakken. Het liefst wilde ik natuurlijk dat de functie goed bij mijn persoonlijkheid paste en in de coördinerende functie is dit zeker het geval: ik kan hier mijn organisatietalent (of -drang) in kwijt terwijl ik ook veel contact heb met cursisten en docenten. We willen iedere cursist een fijn gevoel laten overhouden aan ICM en daarom vind ik het gaaf dat ik iedereen mag helpen de opleiding of training af te ronden! Daarnaast wilde ik graag in de Learning & Development industrie werken omdat ik het heel mooi vind om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarvan worden we allemaal betere mensen en komen organisaties tot een beter resultaat. Waar kan ik beter deze ambitie najagen dan bij ICM?”

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

“Wat ik uitdagend vind is de balans vinden tussen het bewaken van de kwaliteit van ICM examens en opdrachten én de individuele wensen van de cursisten. Wij willen dat iedereen goed en op tijd slaagt, maar vinden het ook belangrijk rekening te houden met persoonlijke omstandigheden. Ik vind het een mooie uitdaging om cursisten met een zo tevreden mogelijk gevoel de opleiding te laten afronden!”

We zijn blij met jou in ons team Manon. Heel veel succes!