Even voorstellen… Dit is Jet!

Jet Veldhuis is onze nieuwe Process Owner Materiaal & Planning! In december 2019 startte ze in een topparttimerfunctie op de afdeling Maatwerk en nu is ze vast bij ICM in dienst. 

Wat ga je doen bij ICM?

“Per januari ben ik gestart als Process Owner Materiaal & Planning. Dit is een nieuwe functie binnen ICM want eerder waren de bijbehorende werkzaamheden verdeeld onder twee medewerkers. Nu combineer ik beide afdelingen in één rol. Dit maakt het voor mij extra uitdagend! Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de afdeling Materiaal en zorg ik ervoor dat het lesmateriaal op tijd bij de cursisten of cursuslocaties is. Hiervoor heb ik veel contact met onze verschillende leveranciers. Anderzijds werk ik vanuit de afdeling Planning aan het plannen van de opleidingen en trainingen en ben ik verantwoordelijke voor eventuele wijzigingen. Dit doe ik allemaal niet alleen, maar met een supergoed team van Topparttimers (medewerkers die bij ons werken als tussen- of bijbaan).”

Wat is jouw achtergrond qua opleiding en werkervaring?

“Mijn achtergrond is totaal iets anders: een bachelor in psychologie en een master in internationale betrekkingen. Allebei heel interessant, maar ik heb toch voor een ander vak gekozen. Ik ben namelijk een jaar geleden als Topparttimer begonnen en dat is me zo goed bevallen dat ik niet meer weg wilde. ICM heeft een hele open en gelijkwaardige cultuur en is erg gericht op persoonlijke groei. Dat spreekt mij ontzettend aan! Ik heb hiervoor van alles gedaan: van m’n eerste baantje als vakkenvuller tot vrijwilliger juridisch medewerker bij VluchtelingenWerk. Ik vind het namelijk superleuk om nieuwe dingen uit te proberen en daarvan te leren en dat ga ik ook bij ICM zeker doen!”

Wat wordt jouw grootste uitdaging?

“Mijn grootste uitdaging is om de beide functies te combineren. Het zijn twee verschillende functies. De afdeling Materiaal vraagt om meer ad hoc oplossingen, omdat een boek bijvoorbeeld niet meer leverbaar is en de cursus al bijna van start gaat. Terwijl Planning meer gericht is op de lange termijn. Een leuke afwisseling dus!”

We zijn blij met jou in ons team Jet. Heel veel succes!