Even voorstellen… Dit is Janneke!

Nieuwe ICM’ers stellen we met liefde aan je voor! Dit keer is Janneke Suikers aan de beurt. Sinds 25 juli 2019 werkt zij als Learning & Development Consultant op de afdeling Incompany. In deze rol helpt ze andere organisaties verder door slimme leeroplossingen te ontwerpen voor hun ontwikkelvraagstukken.

Wat zocht jij in een nieuwe baan?

“Ik zocht een combinatie van commercie met de ontwikkeling van talent, en dat het liefst in een tof bedrijf. Ik ben graag met klanten in gesprek om te achterhalen wat de exacte hulpvraag is, om hier op een goede manier op in te kunnen spelen met de oplossingen die ICM kan bieden. Daarnaast vind ik het belangrijk bezig te zijn met de ontwikkeling van talent of teams binnen een organisatie en de juiste inzet hiervan.”

Wat is jouw achtergrond qua opleiding en werkervaring?

“Na het afronden van mijn hbo opleiding Human Resource Management, heb ik bijna vijf jaar bij Stork Technical Services gewerkt als resource planner. Mijn belangrijkste taak was om medewerkers op de juiste manier in te zetten op een project. Hierna heb ik de overstap gemaakt naar Brunel Engineering om een commerciële rol als sourcing consultant te vervullen. Waar ik in mijn rol bij Stork de ‘klant’ was, werd ik nu leverancier van medewerkers.”

Wat vind je het meest opvallend bij ICM?

“Dat ICM onwijs haar best doet (en met succes!) om me thuis te laten voelen in een voor mij nieuw bedrijf, met nieuwe mensen en nieuwe processen. Iedereen is heel open en aardig. Ik word overal bij betrokken en ik voelde me meteen erg welkom.”

We zijn blij met jou in ons team Janneke. Heel veel succes!