Even voorstellen… Dit is Ellen!

Ellen van de Brake is onze nieuwe Process Owner Maatwerk! In april 2019 startte ze in een topparttimerfunctie op de afdeling Maatwerk en nu is ze vast bij ICM in dienst. 

Wat ga je doen bij ICM?

“Ik vervul per 1 december 2020 de functie van Proces Owner bij Maatwerk. Binnen deze functie houd ik mij bezig met de coördinatie van de opleidingen en trainingen die we Incompany verzorgen. Ik heb daarbij veel contact met de klanten, trainers en acteurs over allerlei praktische zaken die geregeld moeten worden. Daarnaast ga ik de processen bij Maatwerk verbeteren.”

Wat is het interessantste dat je afgelopen jaar hebt geleerd?

“Het interessantste dat ik het afgelopen jaar heb geleerd is dat je écht meer kunt dan je denkt! Ik heb afgelopen jaar voor mijn master Communicatie, Beleid en Management mijn scriptie geschreven en dat ging lang niet altijd even gemakkelijk. Er zijn meerdere momenten geweest waarop ik dacht ‘ik kan dit niet’. Toch heb ik doorgezet en uiteindelijk mijn scriptie met een voldoende kunnen afronden. Ik ben blij dat ik heb doorgezet en dat ik iets, waarvan ik in het begin van het jaar, als een berg tegenop zag toch heb kunnen afronden.”

Waar ga je je de komende tijd op richten?

“Ik ga mij de komende tijd richten op het inwerken op mijn nieuwe taken als Process Owner. Omdat ik eerst als topparttimer bij Maatwerk heb gewerkt ben ik al bekend met het proces dus dat scheelt een hoop qua inwerken. Ik kijk ernaar uit om nog meer te leren over het proces, meer verantwoordelijkheid te krijgen en aan de slag te kunnen met procesverbetering. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met het verbeteren van het proces rondom trainingen die volledig online plaatsvinden.”

We zijn blij met jou in ons team Ellen. Heel veel succes!