De 11 nieuwe cursussen van ICM

Om nog beter aan te sluiten bij de meest actuele leervragen ontwikkelden we de afgelopen weken 11 nieuwe cursussen. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk hier ons nieuwe aanbod:

Leiderschap & Management

Situationeel Leidinggeven
Merk je dat verschillende medewerkers behoefte hebben aan een verschillende aanpak? In deze training leer je hoe je leiderschapsstijl aanpast aan diverse situaties en behoeftes. Lees meer over Situationeel Leidinggeven.

Bekijk alle Leiderschap & Management cursussen

HRM

Werkgeluk in organisaties
Expert worden op het gebied van werkgeluk? In deze training maak je onder begeleiding een concreet plan om werkgeluk in organisaties te vergroten. Lees meer over de training Werkgeluk in organisaties.

Diversiteit in organisaties
In deze training leer je hoe verschillen organisaties krachtiger maken en krijg je concrete handvatten om als moderne organisatie diversiteit succesvol te benutten. Lees meer over de training Diversiteit in organisaties.

Vitaliteitsbeleid in organisaties
In deze praktijkgerichte opleiding leer jij in drie maanden hoe je vitaliteitsbeleid in organisaties vormgeeft. Lees meer over de opleiding Vitaliteitsbeleid in organisaties.

Bekijk alle HRM cursussen 

Projectmanagement

IPMA-C Certified Agile Leader
IPMA-C Agile Leadership is dé wereldwijd erkende certificering (competenties en ervaring) voor mensen die leiderschap tonen in een agile omgeving. Certificeer je in minder dan 3 maanden. Lees meer over de opleiding IPMA-C Certified Agile Leader.

IPMA-D Certified Agile Associate
IPMA-D Certified Agile Associate is dé wereldwijd erkende competentiecertificering voor mensen die in een agile omgeving werken. Certificeer je in minder dan 3 maanden. Lees meer over de opleiding IPMA-D Certified Agile Associate.

Stakeholder Management
Ontwikkel jouw persoonlijke strategie om belangen van stakeholders te verenigen, weerstand weg te nemen en je plannen succesvol door te voeren. Lees meer over de training Stakeholder Management.

Bekijk alle Projectmanagement cursussen

Persoonlijke Effectiviteit

Geweldloze Communicatie
Constructievere gesprekken voeren bij conflicterende belangen? Kom in deze training achter de geheimen van Geweldloze Communicatie haal het beste uit je (zakelijke) relaties. Lees meer over de training Geweldloze Communicatie.

Bekijk alle Persoonlijke Effectiviteit cursussen

Coachen als beroep

Systemisch Teamtrainer en -coach
Aan problemen in organisaties liggen soms diepliggende oorzaken ten grondslag. In deze opleiding leer je om deze als trainer of coach te achterhalen en effectief te interveniëren in team- en organisatiedynamiek om duurzame verandering te realiseren. Lees meer over de opleiding Systemisch Teamtrainer en -coach.

Bekijk alle cursussen in Coachen als beroep