10 nieuwe trainingen om jezelf (juist nu) een boost te geven

In onzekere tijden is het van groot belang je te blijven ontwikkelen. Met meer kennis en vaardigheden groeit jouw zelfvertrouwen en daardoor presteer beter en heb je meer plezier in je werk. Daarom hebben we de afgelopen tijd 10 nieuwe trainingen gelanceerd die jou doen groeien als professional én je helpen met werken op afstand.

Bekijk de 10 nieuwe trainingen

Gefocust en productief (thuis)werken | 4 dagdelen

Efficiënter thuiswerken of beter leren omgaan met afleiding? Daar werken we in deze training aan. Na afloop weet je precies wat jouw concentratie in de weg zit en hoe je hierop moet anticiperen. Op naar meer zelfdiscipline en concentratie!

Bekijk deze training

Effectief online samenwerken en vergaderen | 2 dagdelen

Haal meer resultaat uit jouw online vergaderingen en samenwerkingen met deze training. Je gaat aan de slag met interactievormen, communicatievaardigheden en verschillende online tools zodat jij straks inspirerende en effectieve online sessies faciliteert.

Bekijk deze training

Trainen op afstand | 1 Zoom supportsessie en 2 dagdelen

Online trainingen zijn here to stay. Leer daarom effectieve en (inter)actieve online trainingstechnieken die zorgen voor vertrouwen en verbinding bij jouw trainees. Als resultaat train jij voortaan ook online met zelfvertrouwen en enthousiasme.

Bekijk deze training

Online Coachen | 3 dagdelen

Voer jij (ook) online coachgesprekken en ben je op zoek naar tips en handvatten om jezelf hierin te verbeteren? In deze training verdiep je je onder begeleiding van een ervaren online trainer en coach in de wereld van online coaching. Na het afronden van deze cursus help jij jouw coachees met effectieve online interventies.

Bekijk deze training

Leidinggeven op afstand | 4 dagdelen

Hoe houd je de motivatie binnen je team vast? Hoe benut je ook op afstand de sterke kanten van je medewerkers en hoe ga je om met lastige situaties? In deze training werk je samen met gelijkgestemden aan het begeleiden en motiveren van je team op afstand.

Bekijk deze training

Project management op afstand | 4 dagdelen

Leid je een projectteam op afstand, dan is er geen sprake van ‘managing by walking around’. In deze training krijg je het vertrouwen, de kennis en de kunde om projecten ook online aan te sturen. Straks weet je hoe je verbinding en betrokkenheid creëert op afstand en gebruik je online tools in je voordeel.

Bekijk deze training

Sales & Acquisitie op Afstand | 3 dagdelen

Hoe kom je in gesprek met prospects en klanten als zij aangeven andere prioriteiten te hebben? In deze training maak je kennis met de geheimen van verkopen op afstand. Je leert hoe je ook op afstand je targets haalt door je positief te onderscheiden.

Bekijk deze training

Online onboarding | 2 dagdelen

Jij wilt jouw nieuwe medewerkers ook op afstand goed opvangen en kennis laten maken met de organisatie en de cultuur. In deze training werk je aan een origineel online onboardingprogramma. Hiermee beïnvloed je de motivatie, loyaliteit en productiviteit van je nieuwe medewerkers.

Bekijk deze training

Google ads essentials | 1 dag

Beter vindbaar zijn en meer website bezoekers: daar gaat deze training je bij helpen. In no time zet jij straks effectieve Google Ads campagnes op. Onder begeleiding van een doorgewinterde expert leer jij in deze training alles over de theorie, het opzetten én managen van succesvolle campagnes.

Bekijk deze training

Crisiscommunicatie | 2 dagdelen

Als een crisis jouw organisatie treft, wil je weten wat je te doen staat. In deze training leer je wat er voor nodig is om direct en doeltreffend in actie te komen. Voortaan combineer je helderheid met snelheid in handelen en communiceer je met vertrouwen en rust.

Bekijk deze training