Word jij enthousiast van plannen en alles tot in de puntjes regelen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe…

Coördinator docenten en trainers

24-40 uur

Als Coördinator docenten en trainers…

 • Ben je eindverantwoordelijk voor de planning/inzet van (een deel van) onze docenten en trainers;
 • Ben je het eerste aanspreekpunt voor jouw docent-trainers. Jij bent in hun ogen ICM;
 • Pak je tal van verzoeken met een glimlach voortvarend op;
 • Heb je zeer regelmatig op enthousiaste, persoonlijke en professionele wijze contact met onze docent-trainers;
 • Stel je alles in het werk zodat onze docenten en trainers optimaal hun cursus kunnen verzorgen;
 • Verbeter je continu onze eigen werkwijze.

Dit is het team

Als Coördinator docenten en trainers hoor je bij het Klantsupport team. Dit is de operationele afdeling die zorgt voor de informatievoorziening van onze cursisten, het plannen van examens en het regelen van de praktische zaken rondom cursussen. Een van de subafdelingen van Klantsupport is het Docent-Trainer Management. Zij houden zich bezig met alle operationele zaken van onze 200 freelance docent-trainers.

Het Klantsupportteam bestaat uit een operationeel manager, zes vaste collega’s en 20 Topparttimers (oproepkrachten die enkele dagen per week werken als bijbaan). De subafdeling Docent-Trainer Management bestaat uit vier personen. Het is een divers team waar hard gewerkt wordt, en minstens zo hard wordt gelachen.

Wie zoeken we?

 • Mbo+ werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring om accuraat te werken;
 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden;
 • De intentie om je voor langere tijd aan ICM te verbinden om zo een fijne en duurzame relatie met onze docent-trainers op te bouwen.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties:
Klantgericht – Organisatorisch – Oplossingsgericht – Planmatig

En wat krijg je ervoor terug?

 • Salaris natuurlijk (tussen de € 2269,- en € 2950,-). En ook 27 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Maar nog belangrijker:

 • Kansen om je talenten te laten groeien. Bij ICM werken getalenteerde mensen, en die geven we graag de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Zo krijg je 6 trainingsdagen per jaar bij een 40-urige werkweek om kosteloos opleidingen en trainingen uit ons ICM aanbod te volgen;
 • Ruimte om zelfstandig en verantwoordelijk te denken en doen;
 • Een magazinewaardig kantoor. Inclusief heerlijke verse bonenkoffie, goede invulling van je pauzes (wij hebben bijvoorbeeld een dartbord en een tafeltennistafel) en dagelijks vers fruit. Ook kun je gebruik maken van de heerlijke lunchvoorzieningen die onze gastvrouw Christel verzorgt. En dat allemaal op een goed bereikbare locatie in Utrecht;
 • Geheel vrijblijvende gezelligheid in de vorm van vrijmibo’s en leuke (sportieve/culinaire) activiteiten.

Dit kan jouw dag zijn

Je begint de dag in onze brasserie, waar je bij de koffiemachine hoort hoe het weekend van een aantal collega’s was. Met een kop koffie in de hand wandel je naar je flexwerkplek. Je checkt je mail en zorgt dat je telefonisch bereikbaar bent. Een docent-trainer belt dat hij over een uur gaat starten met zijn cursus en dat hij een boek voor een deelnemer mist. Je zegt dat we dit gaan regelen en onderneemt direct actie door naar je collega te lopen die hier over gaat. Samen zorgen jullie ervoor dat het boek alsnog op tijd op locatie is zodat de klant een ultieme beleving heeft. Nadat je dit hebt opgelost, is het tijd om met het team een weekstart te doen. Hoe ging vorige week en wat brengen de aankomende dagen? Heb je hulp nodig of zijn er speciale werkzaamheden die extra aandacht vragen? Jij bent deze week druk bezig met het organiseren van een relatie-event voor onze docent-trainers en kan nog wel wat handen gebruiken. Gelukkig is het op de afdeling Klantsupport tijdelijk minder druk en is hulp snel geboden.

Tijdens de lunchpauze praat je bij met collega’s en doe je mee met een potje tafeltennis. Omdat je relatief nieuw bent win je niet, maar je bedenkt dat jouw tijd nog wel komt. Na de pauze ga je aan de slag met de planning. Je belt en mailt met docent-trainers of zij nog ruimte in hun agenda hebben om een mooie cursus te verzorgen. Het gesprek met een van de docent-trainers gaat eerst over de aanstaande vakantie. Doordat het gesprek zowel zakelijk als persoonlijk is bouw je verder aan een uitmuntende relatie. De docent-trainer was overigens hartstikke blij met je verzoek. En vooral omdat je rekening had gehouden met zijn eerdere opmerking dat hij niet meer in Zwolle maar in Utrecht ingepland wilde worden.

Aan het einde van de middag heb je nog een gesprek met een collega die inhoudelijk verantwoordelijk is voor een cursuscategorie. Samen bespreek je de opvallendheden van de docent-trainers die hiervoor ingezet worden. Wie wordt meer ingezet en wie minder? Je wisselt de laatste weetjes uit zodat jullie beiden op de hoogte zijn. Tussendoor word je nog gebeld omdat een docent-trainer een vraag heeft over de cursus die morgen start. Jij beantwoordt zijn vraag en gaat verder met je overleg.
Vervolgens kijk je terug op de dagJe hebt niet alles kunnen doen wat op je to-do list stond, maar hé, gelukkig kun je goed prioriteren en is het belangrijkste gedaan. Morgen weer een dag!

Interesse?

Meer weten? Neem dan contact op met Roy Kreeftmeijer via het telefoonnummer 030 – 29 19 888.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en motivatie vóór 21 juli 2018 t.a.v. Mariëlle van Wieringen naar werken@icm.nl.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren
We beloven je sollicitatie met aandacht te bekijken en je zo snel mogelijk reactie te geven.
Eerste kennismaking
Wij zien dit echt als een kennismaking. Van beide kanten. Wij willen dus alles van jou weten maar we vertellen je ook graag meer over ICM en alle ins en outs van de functie.
Tweede kennismaking
Een tweede kennismaking met andere medewerkers van ICM. Om nog een beter beeld van jou te krijgen maar jou ook de kans te geven om alles te vragen.
Aanbod
We zijn enthousiast over je en willen je graag toevoegen aan ons ICM team. Daarom krijg je van ons een aanbod.
Je kunt beginnen!
Alleen nog even je handtekening zetten en dan kun je aan de slag. We zorgen er met alle liefde voor dat je hier zo snel mogelijk ingeburgerd bent.