Deze vacature is gesloten.


Voor het opzetten en verder uitbouwen van deze Consultancy Practice zijn we voor een periode van 6 maanden op zoek naar een…

Consultancy Business Developer

16 uur

Over ICM

In 2003 werd het opleidingsinstituut ICM opgericht door Erik Smithuis en Harrie-Peter Roefs. Inmiddels hebben we ongeveer 100 topmedewerkers, een aanbod van meer dan 200 opleidingen en trainingen en bieden we maatwerktrajecten voor organisaties aan.

Centraal staat de persoonlijke ontwikkeling van mensen én aandacht voor plezier – zowel extern als intern. We zijn dan ook trots dat ICM in de top 3 van opleidings- en trainingsinstituten thuishoort, vier keer is verkozen tot Beste Opleider en drie keer de 2e plek op de Great Place To Work-ranglijst behaalde!

Over ICM Consultancy

Om onze visie en strategie te behalen de komende jaren, willen we meer en beter aansluiten bij klanten met de beste leeroplossingen. Hiervoor hebben we een Consultancy Practice opgezet.

ICM Consultancy adviseert en begeleidt bij verandertrajecten om een blijvend verschil te maken. Dit doen we door leeroplossingen te implementeren die gegarandeerd leiden tot een succesvolle prestatieverbetering, nu en in de toekomst. Daarbij kan je denken aan een strategisch opleidingsplan, een heldere leervisie, een lerende cultuur of een interne academie.

Wat ga je doen?

Samen met een enthousiast en ervaren team creëren we de beste leerervaring voor organisaties en deelnemers door het verder opzetten, uitbouwen en borgen van de ICM Consultancy Practice (ICP). We zijn gezamenlijk verantwoordelijk vanaf de marktbewerking, het creëren van leads en sluiten van deals en het inhoudelijk begeleiden of zelf uitvoeren van opdrachten. Voor een compleet overzicht van wat we doen, kun je hier een kijkje nemen.

Jij bent de business developer die ons helpt om ICM Consultancy verder op te zetten. Gedurende 6 maanden begeleid je ongeveer twee dagen per week het team met al jouw kennis en ervaring in het zetten van de juiste stappen naar een meer volwassen practice. Ook zorg je voor een goede borging binnen ICM.

Je staat er niet alleen voor, je wordt deel van een kernteam van drie personen. De verantwoordelijkheid die we daarbinnen primair bij jou willen beleggen gaat met name over het verder opzetten van de practice: van propositie, marktbewerking en interne organisatie tot klantbewerking.

Wie zoeken we?

Je hebt stevige ervaring (tenminste tien jaar) in het consultancy vak en het opzetten en uitbouwen van een practice in het bijzonder, bij voorkeur in het L&D (of aanpalend) vakgebied. Je bent in staat in ons voorgaan, coachen en adviseren om hier een succes van te maken. Idealiter ken je ook de markt en beschik je over een relevant netwerk.

En verder…

  • Je bent een initiator. Je kan het team helpen tot een propositie te komen en in de markt te zetten. Je hebt en legt daarvoor contacten.
  • Je kunt zaken goed onder woorden brengen, weet te enthousiasmeren en te overtuigen.
  • Je hebt verstand en ervaring van de consultancy business. Je begrijpt wat het betekent om zo’n verdienmodel op te zetten, hebt er ervaring in en deelt jouw kennis en ervaring graag met ons.
  • Je hebt ervaring in werving en sales van consultancy opdrachten en we kunnen daarin van jou leren.
  • Je bent gek op leren en ontwikkeling, je weet wat er op dit gebied speelt en kan dit vertalen naar vooruitstrevende dienstverlening.
  • Je staat open voor dienstverband of andere samenwerkingsvormen (ZZP).
  • Je bent in staat om een groep zzp consultants te verbinden en te begeleiden

Interesse?

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Lin le Roux via het telefoonnummer 030 – 29 19 888.
Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan via onderstaande knop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Deze vacature is gesloten.