Programma

We starten het programma met leertrends die we meenemen uit het Next Learning Congres in Orlando, dat eind oktober plaatsvindt. Vervolgens behandelen we in twee rondetafelsessies onder begeleiding van experts deze twee thema’s:

Sessie 1 – Laura van den Ouden: Transfer in jouw organisatie

Waarom is transfer zo’n belangrijk thema anno 2016? ICM deed onderzoek naar wat de 7 succesfactoren zijn om transfer te bereiken. Gedurende de sessie vul je voor een opleidingstraject binnen jouw organisatie de Transfer Quickscan in. Vervolgens kijken we samen hoe we het leertraject in jouw organisatie op deze 7 succesfactoren kunnen verbeteren. Je loopt dus weg met maatwerkadvies van ICM en je vakgenoten. Ook delen we gouden Transfertips die uit ons onderzoek naar boven kwamen.

Sessie 2 – Babette Bajema: Het beïnvloeden van leerculturen

Waarom willen we de leercultuur van onze organisaties beïnvloeden? Wat gebeurt er als we dat niet doen? Tijdens deze sessie delen we inzichten en ervaringen met elkaar om te zien hoe leerculturen eruit kunnen zien. Niet alleen de mooie verhalen, maar zeker ook de missers. Vervolgens draaien we de missers om naar successen die je de dag erna al in je praktijk kunt toepassen!

Tijdens de sessies wissel je onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit met vakgenoten en krijg je persoonlijk advies over het onderwerp binnen jouw organisatie. Na afloop ga je weg met een concreet actiepunt of een stappenplan.

Gratis aanmelden
Helaas, alle plekken voor het ICM Ontwikkelcafé zijn vergeven. Wil je op de wachtlijst? Mail dan je naam, e-mailadres & telefoonnummer naar events@icm.nl